Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kennisgeving

 1. Ik had het eerder moeten zeggen. Daarnet zag ik een scheutje tussen de verdroogde restanten van  het meiklokje van vorig jaar. Wat ik ook zag was een kleine zwarte slak in de buurt. Ik zal op mijn tellen en de slakken moeten passen.
   
 2. Sloef is terecht. Gisterenavond dacht ik hem boven mijn hoofd te horen, maar dat is onze slaapkamer en daar was hij niet. Vanmorgen in bed dacht ik hem op de palier te horen maar daar was hij niet. Ik zette dus de deur van de kleedkamer open en toen stak Slow nog eens zijn hoofd binnen de vijfde kamer en zei: “ik zie hem”. Hij zat achter de plank. Die plank is erg groot. Het was de plank van een tweepersoonsbed geweest die bij de werken tegen de muur van de vijfde kamer werd geplaatst. En toen was Sloef terug weg.
   
  Maar even later kwam hij efkes tegen de deur staan bleiten want hij wou zijn pootjes warmen. Slow heeft een bijkomend slotje op die deur gezet.

Previous

Zonder Sloef, geen verhaal

Next

Allee! Groei!

7 Comments

 1. iedereen terecht dus, én sloef, én de meiklokjes en als extraatje een slak

 2. Ah…da’s het voordeel van pas laat kunnen komen lezen…nu kan ik in één keer lezen dat ie kwijt was én dat Sloef weer terecht is! ( maar hij had nog geen zin..of te koude pootjes om zelf te schrijven? )
  En de meiklokjes zijn er dus toch wél…ach ja…alles komt van lieverlee wel weer tevoorschijn hè..gelukkig maar!

 3. ms

  Er komt “iets” waar volgens mij alleen meiklokjes stonden. Eigenlijk stond er maar één meiklokje, maar die zetten zich normaal zelf verder. Dus ja, ik ga er van uit dat ze er door komen maar een officiële identificatie is er nog niet bij.

 4. bea

  Eind goed al goed! Alhoewel…1 slak en 1 meiklokje?

 5. ms

  Meiklokje laten staan … slak weggegooid!

  Vanaf morgen, slakkenwacht.

 6. Zet er een schaaltje bier bij…houden slakken wel van hoor…laten ze je plantjes met rust en gaan ze feestend het hoekje om..!

 7. Gettie

  Goed zo Sloef, je hebt je laten vinden en nu nog even “broenken”, want ze hebben niet goed genoeg gezocht hé hahaha.
  Lekker bier zelf opdrinken en eierschalen rond de “waarschijnlijke” meiklokjes strooien.
  Meiklokjes willen niet in onze tuin zijn en 2 huizen verder zijn ze niet uit te roeien !!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén