Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Samen stroom

Nadat er ooit twee gevallen van een kapotte sim-kaart waren, net toen mske iets relatief belangrijk gesmst had, dat meerdere mails niet toekwamen of er zes dagen over doen, zoals één van onze klanten beweert als het over de factuur gaat en dat personen nooit aanwezig zijn als we opbellen, besliste Slow om voor de inschrijving voor de samen stroom het formulier in te vullen en per post te verzenden.

Toen ze hier geen offerte binnenkregen, belde Slow op. Ze waren de offertes aan het rondzenden. Toen dat rondzenden wat lang duurde belde hij terug, hunne pc lag uit, hij belde een uur later terug.

Onze inschrijving is nooit toe gekomen!

Blijkbaar zitten wij in een vierde dimensie als we wat willen hebben. Mogen we dan de heren instanties vriendelijk verzoeken ons ook in die vierde dimensie te laten zitten als zij iets nodig hebben? Want dan vinden die ons wél!

Previous

Beschermd: Beetje gemeen over heel gemeen

Next

Vijf weken

8 Comments

 1. bea

  Als ze iets moeten krijgen vinden ze je wel. Om horendol te worden als zoiets niet loopt zoals je wil of verwacht.

 2. voor ons is een dringende brief al 3 weken onderweg, en geen geklaag: volgens de instantie (in Brussel) MOET hij toegekomen zijn!En ge hoort hen (onbeleefd) denken: wat is dat voor een gezever, een brief die niet toekomt! Per mail eens doorsturen? Daar zijn ze al 8 dagen “mee bezig”

 3. Straf hé, dat zoiets zooooooo-hooohoholang moet duren ! En de waarom ? tja … Kleine ongemakjes,( pc uit) grote ongemakken (vele vraagstekens en stress), maar zo bekijken zij dat niet …
  Jammer

 4. zelf gaan brengen? laten lezen voor ontvangst laten tekenen? inclusief kopie voor jezelf?

 5. ms

  Nu hebben we opnieuw moeten inschrijven voor september. Deze keer via internet. De offertes zouden nu ergens in oktober moeten komen.

  Ik ben benieuwd.

 6. Als een bok op de haverkist dan straks in oktober..geef ze geen kans de boel kwijt te raken hè!

 7. ms

  Het is al ingezonden en er is een bevestigingsmail met een inschrijvingsnummer gekomen.

  Als het nu fout gaat …

 8. Gettie

  Toch algemeen geweten dat praktisch geen enkele logge bureaucratische instelling efficiënt werkt, maar ja, je zal maar de benadeelde zijn van hun niet-functioneren.
  Hopelijk gaat nu niet de stroomprijs pijlsnel de hoogte in tegen september.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén