Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geen muziek bij gebrek aan cinema

Het is een beetje te erg! Door die Olympische Spelen is het filmke van gisteren niet klaar geraakt en zonder filmke gaan we het er niet over hebben.

Wat die Olympische Spelen betreft, hoe is het toch mogelijk dat mske die ene atleet niet mag, die rappe Jamaicaan. Ze noemt die altijd: “de gestepee”. Is dat soms omdat mske het meer voor de underdog heeft?

Bah neen, want jaren geleden was ze fan van Michael Johnson en dat was toen de rapste. Maar dat was een normale mens en die verkocht zo geen cinema.

Voor wie vindt dat die Olympische Spelen hier veel te veel aan bod komen en die liever dat verslag van gisteren hadden gehad … schiet niet op de pianist!

Previous

Om bij de sport te blijven

Next

Gezocht Vlaamse underdog

6 Comments

 1. ‘Géén muziek door cinema!’ moet het dus eigenlijk zijn!
  Ach..het schijnt er bij te horen, bij die sprinters, dat vertoon..ze doen maar, het gaat om de prestatie en hij kan nu eenmaal aardig hard lopen. Vond het opjutten van het publiek door ze op een bepaald ritme te laten klappen door de tien- en zevenkampers leuker om te zien hehe.

 2. ms

  Je hebt gelijk! Ik ga die titel aanpassen!

  Die zevenkamp? Het hamerslingeren werd voortdurend onderbroken om de opwarming van die gestepee te tonen.

  Hoogst interessant!

  Die vond het leuk om spelletjes met de cameramensen te spelen.

  Maar de deelnemers van de loopnummers werden niet allemaal meer voorgesteld, enkel de favorieten.

  Hoogst onbeschoft!

 3. hihihi …

  Ik zou niet durven … ! Schiéten hé ..;

 4. bea

  Je kan niet onder de spelen uit en toch heb ik nog niet gekeken. Je bent liefhebber of je bent het niet. Maar per toeval heb ik die mens (ik zou niet eens zijn naam weten) enkele luttele seconden toch bezig gezien naar de camera toe. Ik dacht nog: die heeft geen stress (dat zei de commentaargever dan ook), hopelijk loopt hij goed (Deed hij het goed?) Ik vond het wel grappig om hem bezig te zien, een geval apart blijkbaar

 5. Ach dat hoort nu eenmaal bij vedetten , want zeg nu zelf er wordt zoveel over die mensen verteld,cvgeschreven en getoond dat ze zich niet meer natuurlijk gedragen.Hij is niet de enige sportman die zich zo gedraagt.

 6. sorry voor de tikfouten ,mijn laptopklavier heeft kuren of zouden het mijn vingers zijn ?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén