Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niets is voor altijd

Het is een beetje omslachtig om uit te leggen maar kort gezegd, omdat mske niets anders dan zilver of goud in haar oren verdraagt en ze goud zo beu is als kouwe pap, die ze bij nader inzien niet beu is, dus neem maar iets anders dat ze beu kan zijn, stak ze gewoon haar zilveren oorringen in die ze al had sedert ze 2 was. Jawel, ik heb niet fout getypt, zegge en schrijven 2 jaar oud. Daar kon ze dan hangers naar keuze aanhangen en zodoende had mske toch dikwijls andere oorhangers aan.

Laatst keek keek ze in de spiegel en dacht: “oei, de laatste keer dat ik mijn zilver kuiste heb ik die oorringen vergeten”. Maar toen ze dat gisteren wou doen vond ze dat zwart er maar raar uit zien. En ja, patat! Ze deed nog maar net zilverpoets op haar vod en wees nog maar naar dat oorringske en dat brak zomaar in twee.

Dat wil zeggen: nief oorringen kopen, want anders groeien die gaatjes dicht.

Ne mens heeft toch wat voor met zijn oren!

Previous

Teleurgang van de markten

Next

Mis de kans niet om gestoord te worden

4 Comments

 1. bea

  Spijtig van de antiekskes. Mss kunnen ze nog gemaakt worden?

 2. ms

  Tja, ik vrees er voor maar ze laten repareren om ze ergens op te bergen vind ik ook gek.

  Het probleem met de moderne gewone ringskes is dat die niet zover in elkaar grijpen als die ouwe met risico op openspringen als er iets aangehangen wordt.

 3. Ja, spijtig…

  Ik vind mooi dat je schreef, Patat! Deze wil ik ook gebruiken

  Groetjes,

  Hallo

 4. Zonde! zou ik echt de pee van inhebben!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén