Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het hongerprobleem

Slow, een man van 1.92 m groot, kan goed eten. Dat is toch logisch.

Nu kan het zo soms eens voorvallen dat Slow en mske ’s avonds nog een kleinigheidje eten, zo een krisprolleke met wat boter of zo.

Wanneer kan je zeker zijn dat Slow zeker en vast nog een hongerke krijgt? Als hij rijst of deegwaren heeft gegeten. Hij beweert dat zijn spijsverteringssysteem dan sneller werkt.

En dan eet hij ’s avonds geen krisprolleke of zo, dan heeft hij liefst een zak chips, of een chocolatte wafel, of een prince fourré of twee of veel.

Dat weten ze hier al, dus zijn ze daar op voorzien. Maar wat doet hij als hij elders op het onverwacht rijst op zijn bord krijgt? Dan gaat hij toch naar de nachtwinkel zeker!

Previous

Hopla! Die jonge van vandaag!

Next

Niets is nog zoals vroeger

7 Comments

 1. bea

  Alé gij! Volgens mij zijn dat gedachten, of nee: goestingskes…bij mij toch Ik zou er niet voor naar de nachtwinkel gaan, liever lig ik te draaien en te keren omdat ik denk dat ik honger heb

 2. Jullie hebben elkaar goed gevonden..jij valt af van zoetigheden op je brood en hij verteert de beste koolhydraten ( waar hele peletons wielrenners Tour de Francen op rijden)sneller..vréémde mensen hoor daar ten huize Sloef!

 3. Dan moet dat hongergevoel toch groot zijn om nog naar de nachtwinkel te gaan!! Kun je niet een paar repen zoete snacks in je handtas stoppen in geval van…

 4. ms

  @ Bea: neen, want dan zou het niet altijd bij spaghetti en rijst zijn hé. En ik kan ook niet slapen met honger.

  @ mizzD: wat dan met een schrijvende kat en een grommend konijn?

  @ Magda: in mijn tas zitten op die onverwachte ogenblikken wel al energierepen. Maar een energiereep zo vlak voor het slapen gaan?

 5. Sloef goede middag…

  en dat is komedie van Slow ! Want als ge b.v. Chinees gaan eten zijt duurt het niet lang voor ge weer honger krijgt ! En als we laten brengen , hebben we voor drie dagen ! Fijne groetjes -))pepino

 6. ms

  Dat is dan weer iets heel anders hé Pepino, dat is een Chinees probleem!

 7. Ja..het is blijkbaar ook bij de béésten af ten huize Sloef hehe!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén