Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze zijn er aan begonnen

Onze buurman is een hoffanaat, een legummenhoffanaat wel te verstaan. Veel gaan we daar niet over zeggen.

Enkele maanden, volgens ons toch al vele, hing er nu aan die betonnen plakken een geel papier. Je weet wel, zo een geel papier ter kennisgeving om de omwonenden te laten weten dat ze zich kunnen verzetten tegen welke vergunning dan ook.

Vorige donderdag was het zover. Met veel misbaar kwam hier zo een monsterachtige bul aangebold die de plakken begon uit te graven. En ondanks dat mske niet blij was met waar ze naartoe moest, was ze wel blij dat ze weg waren. Zo veel lawijt.

Vrijdag zei Slow: “awel, gaan ze nu niet voortdoen” al lagen al die plakken er uit en stond die bul nog op de hof.

Ondertussen is er nog niks gedaan en mske is blij dat wij hoger wonen dan de buren want die tuin is nog altijd hoger dan de straat en de stoep en ze vreest dat, bij de eerstvolgende plensbui, die hunne gansen hof wel eens alleen op stap zou durven gaan.

Previous

Een goed excuus om het er eens van te nemen

Next

Beschermd: Vijgen zo lang na pasen, zijn dat nog vijgen?

7 Comments

 1. bea

  In dat geval zal die bul goed van pas komen om alles van op straat terug in den hof te deponeren

 2. Maar daarom hing dat gele papier er dus ook..en als niemand dan bezwaar maakt..tjsa, dan heb je maar weinig te zeggen vrees ik. Wees jij inderdaad maar blij dat je hoger woont..!

 3. ms

  Ik ben zelfs niet gaan lezen, gewoon omdat het me niet kan schelen. Maar ik begrijp gewoon de mensen niet die aan een werk beginnen en het dan zomaar laten liggen. Dan hadden ze beter gewacht met platen uitgooien ook, dan bleef de grond tenminste ter plaatse.

  Mogelijk is het een aannemer die zeker wil zijn dat hij de zaak blijft behouden.

 4. Gek toch hé ! Hoe sommige mensen hun ‘dingen’ beheren en durven en kunnen achterlaten …
  Twee verschillende blogpostings, (bij jou en bij mij ) maar met haast een gelijkaardige boodschap erin: Mensen zijn soms toch maar rare wezens hé …

 5. Oooh..fout begrepen..ik dacht dat je het over nog ándere buren had..waarbij die tuin van de betreffende buur naar toe zou kunnen spoelen..niet dus.
  De essentie van het verhaal lag in het feit dat ze beginnen en dan niet verder gaan? Gooh..ik vraag me weleens af of er een aannemer bestaat die dat niet doet? ik begrijp daar nooit een sikkepit van hoor. En dan gaan er mensen stiekem hun vuil en tuinafval en zo bijgooien en daar staan ze dan verbaasd van..! tssss!

 6. ms

  Neen, neen, die tuin zou wel eens de straat kunnen afdrijven … of in de beek belanden.

 7. Wat ik niet snap is ,dat ze beginnen aan zo’n werk terwijl het toch bouwverlof is? Of valt zo’n werk niet onder dezelfde noemer? Maar opvallend is het wel dat er vlak vòòr het bouwverlof veel werken starten en dan ligt de boel wekenlang open of overhoop . Zo is er hier een eindje van ons vandaan een groot stuk land dat door een boer werd gebruikt zodanig overhoop gehaald om nutsvoorzieningen aan te leggen( want ze gaan er maar liefst 44 koppelwoningen op bouwen)dat ze de straat eraan palend gewoonweg hebben afgesloten.Iedereen moet nu zolang omrijden.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d