Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Werkstuk over …

Het volgende moet je niet lezen, allee, ik zal het anders zeggen, je mag het lezen maar al wat in kleine letterkes staat is alleen maar om aan te geven dat het veel was. Dus dat is rommel, prullenbakspul, vuilbakbrol of hoe je het ook wil noemen.

Het zijn gewoon enkele mails die ik heb overgenomen uit mske haar mailbox, die van Slow heb ik nog gerust gelaten al werd die ook niet gerust gelaten.

Gewoon naar onder scrollen tot waar de letterkes terug normaal worden, want daar ga ik nog een parolleke doen en mijn bedenkingskes neerpennen.

27/09/2012 Belangrijke mededelingen/Avis importants

cher client,

la ING Bank BELGIQUE (ing.be) consacre beaucoup d’attention et de soin pour la sécurité et l’intégrité de tous nos comptes bancaires.

Comme nous vous demandons donc d’attirer l’attention sur ce qui suit. L’an dernier, la ING Bank BELGIQUE, ainsi que de nombreuses autres banques, est devenu une cible de fraudes à grande échelle sur internet Belgique. Donc, nous avons lancé un projet à grande échelle ces derniers mois pour lutter contre cela.

Tous les comptes bancaires en ligne devrait être liés au système de sécurité nouvellement développé, qui soupçonne des mouvements et des développements sur votre compte bancaire en ligne sont suivis et résolus plus rapidement.

Il se trouve que votre compte en ligne de la ING Bank BELGIQUE ne sont pas encore équipés du nouveau système de sécurité. C’est pourquoi nous vous demandons quelques minutes de votre temps pour compléter cette mise à jour, une sécurité totale.

Cliquez sur le lien ci-dessous: *link*

lorsque l’ensemble du processus est terminé vous sera reprise peut utilisation des téléservices via ING Bank BELGIQUE.

Nous voulons vous remercier d’avance pour votre coopération.

Respectueusement,
ING Bank BELGIQUE en ligne
Copyright (c) 2012, ING Bank Belgique. Tous droits réservés

********************
Nederlandse Hieronder
********************

Geachte klant,

ING Bank BELGIË (ing.be) spendeert veel aandacht en zorg aan de beveiliging en integriteit van al onze bankrekeningen.

Graag vragen wij u dan ook aandacht voor het volgende. Afgelopen jaar is de ING Bank BELGIË, samen met veel andere België banken, doelwit geworden van grootschalig internetfraude. Daarom zijn wij afgelopen maanden een grootschalig project gestart om dit te bestrijden.

Alle online bankrekeningen dienen te worden gekoppeld aan nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, waarmee verdachte bewegingen en ontwikkelingen op uw online bankrekening sneller worden getraceerd en opgelost.

Er is geconstateerd dat uw online ING Bank BELGIË (ing.be) rekening nog niet voorzien is van het nieuwe beveiligingssysteem. Wij vragen u dan ook enkele minuten van uw tijd om deze update compleet te maken, om zo de beveiliging te voltooien.

Gebruikt u onderstaande link: *link 1*

Wanneer het gehele proces gereed is zal u weer als vanouds gebruik kunnen maken van het online bankieren via ING Bank BELGIË (ing.be).

Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Hoogachtend,

ING Bank BELGIË (ING) ONLINE
Copyright (c) 2012, ING Bank BELGIË. Alle rechten voorbehouden

 
 

08/10/2012 – Verplichte update. (ING Lion Account)

Veiligheidsupdate Home’Bank / ING Lion account
Marnixlaan 24, 1000 Brussel – 08-10-2012

Vanaf dinsdag 9 oktober 2012 werken wij met een nieuw beveiligingssysteem. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat er geen misbruik kan worden gemaakt van uw rekening door bijvoorbeeld kwaadwillende software of een virus dat zich op uw computer heeft geïnstalleerd.

Om ervoor te zorgen dat ook uw rekening wordt beveiligd door ons nieuw systeem, verzoeken wij u hieronder eenmalig de hyperlink te volgen om vervolgens uw gegevens te verifiëren. Zodra u dit heeft gedaan, zal uw rekening geupdatet worden met de nieuwe beveiligingssoftware.

Klik hier om uw gegevens te verifiëren.

Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

ING Belgie

 
 

10/10/2012 Belangrijke mededelingen/Avis importants

cher client,

la ING Bank BELGIQUE (ing.be) consacre beaucoup d’attention et de soin pour la sécurité et l’intégrité de tous nos comptes bancaires.

Comme nous vous demandons donc d’attirer l’attention sur ce qui suit. L’an dernier, la ING Bank BELGIQUE, ainsi que de nombreuses autres banques, est devenu une cible de fraudes à grande échelle sur internet Belgique. Donc, nous avons lancé un projet à grande échelle ces derniers mois pour lutter contre cela.

Tous les comptes bancaires en ligne devrait être liés au système de sécurité nouvellement développé, qui soupçonne des mouvements et des développements sur votre compte bancaire en ligne sont suivis et résolus plus rapidement.

Il se trouve que votre compte en ligne de la ING Bank BELGIQUE ne sont pas encore équipés du nouveau système de sécurité. C’est pourquoi nous vous demandons quelques minutes de votre temps pour compléter cette mise à jour, une sécurité totale.

Cliquez sur le lien ci-dessous: *link 2*

Après confirmation de votre information, il y aura une boîte automatique jour ont lieu dans notre système dès que possible et vous serez contacté par téléphone par un de nos collaborateurs pour mener à bien la mise à jour.

Nous voulons vous remercier d’avance pour votre coopération.

Respectueusement,
ING Bank BELGIQUE en ligne
Copyright (c) 2012, ING Bank Belgique. Tous droits réservés

********************
Nederlandse Hieronder
********************

Geachte klant,

ING Bank BELGIË (ing.be) spendeert veel aandacht en zorg aan de beveiliging en integriteit van al onze bankrekeningen.

Graag vragen wij u dan ook aandacht voor het volgende. Afgelopen jaar is de ING Bank BELGIË, samen met veel andere België banken, doelwit geworden van grootschalig internetfraude. Daarom zijn wij afgelopen maanden een grootschalig project gestart om dit te bestrijden.

Alle online bankrekeningen dienen te worden gekoppeld aan nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, waarmee verdachte bewegingen en ontwikkelingen op uw online bankrekening sneller worden getraceerd en opgelost.

Er is geconstateerd dat uw online ING Bank BELGIË (ing.be) rekening nog niet voorzien is van het nieuwe beveiligingssysteem. Wij vragen u dan ook enkele minuten van uw tijd om deze update compleet te maken, om zo de beveiliging te voltooien.

Gebruikt u onderstaande link: *link 2*

Na de bevestiging van uw gegevens zal er een automatische update plaatsvinden in ons systeem en zult u zo spoedig mogelijk telefonisch worden benaderd door een van onze medewerkers om de update succesvol af te ronden.

Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Hoogachtend,

ING Bank BELGIË (ING) ONLINE
Copyright (c) 2012, ING Bank BELGIË. Alle rechten voorbehouden

 
 

12/10/2012 – 01.28 Uw online bankieren wordt geblokkeerd

Geachte Klant,

De ING spendeert veel aandacht en zorg aan de beveiliging en integriteit van al onze bankrekeningen. Graag vragen wij u dan ook aandacht voor het volgende.

Afgelopen jaar is de ING, samen met veel andere België banken, doelwit geworden van grootschalig internetfraude.

Daarom zijn wij afgelopen maanden een grootschalig project gestart om dit te bestrijden. Alle online bankrekeningen dienen te worden gekoppeld aan nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, waarmee verdachte bewegingen en ontwikkelingen op uw online bankrekening sneller worden getraceerd en opgelost.

Er is geconstateerd dat uw online ING rekening nog niet voorzien is van het nieuwe beveiligingssysteem.
Wij vragen u dan ook 5-10 minuten van uw tijd om deze update compleet te maken, om zo de beveiliging te voltooien.

Gebruikt u onderstaande link: *link 3*

Na de update zal er door een van onze medewerkers nog contact met u worden opgenomen om het gehele proces te voltooien.

Wanneer het gehele proces gereed is zal u weer als vanouds gebruik kunnen maken van het online bankieren via ING.

Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Hoogachtend,
ING ONLINE
Copyright 2012, ING BELGIUM.Alle rechten voorbehouden.

 
 

12/10/2012 – 14.50 (verzonden op 13/10/12 vanuit Chicago?!?) – Verplichte update

Veiligheidsupdate Home Banking / ING
Marnixlaan 24, 1000 Brussel – 12-10-2012

Sinds donderdag 11 oktober 2012 werken wij met een nieuw beveiligingssysteem. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat er geen misbruik kan worden gemaakt van uw rekening door bijvoorbeeld kwaadwillende software of een virus dat zich op uw computer heeft geïnstalleerd.

Om ervoor te zorgen dat ook uw rekening wordt beveiligd door ons nieuw systeem, verzoeken wij u hieronder eenmalig de hyperlink te volgen om vervolgens uw gegevens te verifiëren. Zodra u dit heeft gedaan, zal uw rekening geupdatet worden met de nieuwe beveiligingssoftware.

Klik hier om uw gegevens te verifiëren

Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

ING Belgie

 
 

18/10/12 Dringende update

Veiligheidsupdate Home’Bank / ING Zichtrekening
Marnixlaan 24, 1000 Brussel – 18-10-2012
Referentie: 0039021882

Vanaf heden werkt de ING met een nieuw beveiligingssysteem . Dit nieuwe Home’Bank beveiligingssysteem zorgt ervoor dat er geen misbruik kan worden gemaakt van uw online zichtrekening door bijvoorbeeld kwaadwillende software of een virus dat zich op uw computer heeft geïnstalleerd.

De ING verzoekt u dringend de volgende hyperlink te volgen en uw Home’Bank abbonement up te daten:

UPDATE

Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

ING Belgie

 
 

20/10/2012 Klantenserevice ING

De ING spendeert veel aandacht en zorg aan de beveiliging en integriteit van al onze bankrekeningen.

Graag vragen wij u dan ook aandacht voor het volgende.

Afgelopen jaar is de ING, samen met veel andere Belgiësche banken, doelwit geworden van grootschalig internetfraude.

Daarom zijn wij afgelopen maanden een grootschalig project gestart om dit te bestrijden.

Alle online bankrekeningen dienen te worden gekoppeld aan nieuw ontwikkeld beveiligingssysteem, waarmee verdachte bewegingen en ontwikkelingen op uw online bankrekening sneller worden getraceerd en opgelost.

Er is geconstateerd dat uw online ING rekening nog niet voorzien is van het nieuwe beveiligingssysteem.

Wij vragen u dan ook 5-10 minuten van uw tijd om deze update compleet te maken, om zo de beveiliging
te voltooien.

Gebruikt u onderstaande link: *link 4*

 
 

24/10/2012 – Belangerijk Mijn ING Nieuws

Beste gewaardeerde klant,
U hebt een nieuwe beveiligingsupdate van ING. Alstublieft Log in op uw account om deze update te bevestigen

Update your online bankieren

ING Belgium
Handelsregister Leeuwarden nr. 33031431

 
 

En dan lezen we dat klanten van ING slachtoffer zijn van poging tot phising.

  1. Slow noch mske zijn klanten van ING. Het enige dat ze ooit met die bank te maken hadden is dat ING Maastricht weigerde voor hen een Nederlandse bankrekening te openen.
  2. Slow en mske weten wat phising is, ze passen geweldig op hun tellen dat ze er niet in lopen, maar ze weten ook wat stalking is. Na deze ganse waslijst mails kwam er donderdag nog ene binnen op Slow zijn mailbox.
  3. Als ING weet heeft van phising, en dus ook stalking, waarom doen ze er dan niets tegen?
  4. De fouten heb ik laten staan maar ik heb ze wel wat een verzorgder uitzicht gegeven … azo een voddemannenwerk.

 
Voor zover onze bijdrage over ING. Willen we dan nu eens met die van Belfius beginnen? Waar ze hier trouwens óók geen klant van zijn!

Onze mailbox dient daar niet voor hé mettekoos!

Previous

Een goede start in het leven

Next

Leute verzekerd

4 Comments

  1. Ik word ook met die mails bestookt. Ik heb gelukkig ook geen ING rekening en ik let ook altijd goed op!

  2. Je krijgt dat soort dingen met de namen van álle banken erop..ik kreeg er eerst vaak van RABO..waar ik ook geen klant ben..dan heb je het goed door dat het kul is. Vooral ook omdat het vol met fouten stond. Laatst kreeg ik ook eentje zogenaamd van ING..daar ben ik dus wél klant en dan is het toch oppassen..want die leek net echt, een beetje op wat hier allemaal staat. Nu viel het míj op dat er als afzender bij mij ing.be stond..en ik ben natuurlijk bij ing.nl. Maar ik kan me best wel voorstellen dat er mensen zijn die in dit soort dingen trappen ja..het is allemaal net echt. Iedereen zou onderhand moeten weten dat geen énkele bank hun klanten via email benaderen en al helemáál NOOIT moet je via links je gegevens verstrekken..maar ik zou de mensen die twijfelen en het tóch doen niet de kost willen geven! Die banken kunnen daar zelf maar weinig aan doen, behalve dan wát ze al doen..waarschuwen dat ze dat soort dingen nooit via mail zouden vragen. Van elk bestaand emailadres wordt misbruik gemaakt hoor..ook vanaf het jouwe wordt ongetwijfeld spam verstuurd..mijn neef liet me eens een paar zwarte lijsten zien van spammers..mijn adres stond op diverse!!!
    Die internetmisbruikers zouden eens goed aangepakt moeten gaan worden..maar dat is blijkbaar niet echt goed mogelijk helaas.

  3. Ook hier komen die mails van ING binnen, en ook wij hebben geen énkele rekening bij die ING bank.! Ik hoop dat aan zulke oplichterij via e-mail, ooit een einde komt. Maar dat zal helaas, zoals bij vele dingen die niet door de beugel kunnen, een Utopie blijken … OPLETTEN GEBLAZEN DUS … !

  4. Nog een beetje en we moeten betalen om ons geld op de bank te mogen zetten.Terug de (zwarte)kous

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén