Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Handig opgelost zonder tijdverlies

Ooit waren ze samen gekomen. Bauknecht en Bauknecht. En uit een zekere soort van samenhorigheid gingen ze ook samen stuk.

Druk bezig zijnde als ze hier waren, zuchtte mske van tijd tot tijd over geen tijd.

Tot ze nog maar eens de koe bij de horens pakte en even opzocht hoe het werkte met Bol.com.

Ze bestelde vorige week de wasmachine. En alles verliep als een fluitje van een cent. Dus bestelde ze deze week maar de vaatwasmachine. En nu heeft ze twee fluitjes van een cent.

En mske is gewonnen voor het systeem. Je kijkt en vergelijkt. Er hangt geen verkoper aan je oren te leuteren die je afleidt of die je absoluut zijn mening wil opdringen, geen gedoe met afspraken voor levering, geen gedoe met aansluiting of niet aansluiting, alles klaar en duidelijk.

En mske keek verrukt naar het wasrek vol hangende kleren en Slow keek verrukt naar een draadmand vol blinkende glazen.

En iedereen is weer content … behalve de koe!

Previous

De grondige aanpak

Next

De kauwgomboom

6 Comments

 1. bea

  Zo gaat dat met apparaten die rond dezelfde tijd gekocht werden. Als er ene sneuvelt geven ze één voor één de geest…de naapers. Heb nog nooit via het internet zo’n stukken gekocht maar van opdringerige verkopers heb ik ook geen last. Ik bekijk ze eens stoer en zeg dat ik wel zal roepen als ik er ene (ne verkoper) nodig heb

 2. ms

  Het eigenaardige is wel dat de heel oorspronkelijke apparaten niet samen waren gekocht. De eerste wasmachine dateerde van bij mijn trouwen terwijl de eerste vaatwasser pas meer dan tien jaar later gekomen is.

  Die gingen samen stuk waarop de gebroeders Bauknecht samen hun intrede deden.

 3. Is meestal wel zo dat dat witgoed ongeveer dezelfde levensduur heeft en dus ook tegelijk kapot gaat..bij eenzelfde intensief gebruik natuurlijk. Met vaatwassers heb ik geen ervaring..de mijne gaat al 52 jaar mee hehe, maar onze wasmachines gaan gemiddeld zo’n 15 jaar mee!
  Heb ook goede ervaringen met bol.com..ze doen ook niet moeilijk met retourneren mocht er iets niet in orde zijn ( zoals met ons fototoestelletje een paar jaar geleden, we kregen gewoon direct een nieuwe opgestuurd)..best handig, zo bestellen via internet..je hoeft het huis niet meer uit en kunt tot diep in de nacht winkelen als je wilt hehe.

  Wel héél zielig voor die koe ja..is het nu gedaan met dat arme beest steeds bij de horens te pakken?? >

 4. Ah, zal slow gedacht hebben, wat een verademing ! En jij natuurlijk ook hé … Succes en nog veel plezier met beide aankopen … !

  Groetjeeeeee … !

 5. Ik zie toch liever met eigen ogen wat ik koop. Ik sta wat huiverig om via internet zo’n stukken te kopen.Hopelijk gaan die twee héél lang mee tot jullie beider tevredenheid!!

 6. Ik zoek eerst op de website en als ik iets zie naar mijn goesting ga ik het toch eerst bekijken in de winkel.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén