Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ik ga op reis en ik neem mee …

Het is al zeer lang geleden dat mske in de weekends veel weg was en omdat mske er niet van hield telkens opnieuw bepaalde dingen te moeten in- en terug uitpakken, en dan heb ik het niet over kleren want die moet je hoe dan ook uitpakken, had ze eigenlijk alles dubbel.

Nu zijn ze hier dus ook geregeld voor een week weg. Douchegel en shampoo zijn meestal in de hotelservice bij inbegrepen maar daarvan heeft ze ook in kleinere flesjes overgeheveld omdat je nooit kan weten.

Maar eigenlijk kreeg ze kriebels die dag toen ze stond in te pakken en bedacht dat ze zo ooit eens weg zou kunnen zijn zonder tandenborstel.

Okee, hier thuis ligt een niet elektrische voor het geval dat het nodig zou zijn, maar zo ene meenemen ziet ze niet zitten. Zo een hele week haar tanden poetsen op prehistorische wijze … het idee is al een nachtmerrie op zich.

Dat heeft ze vorige week opgelost. Ze heeft een tweede exemplaar aangeschaft en omwille van de twee minuten regel heeft deze nu een timer. En handig dat dat is!

En sedert ze vrijdag nog een tweede tube gel meebracht is de mobiele badkameruitrusting nu in orde.

Previous

Kalf! Meutte!

Next

Een kwestie van prioriteiten stellen

4 Comments

  1. Gettie

    Haha, mobiele badkameruitrusting; ik zie jullie al trekken en sleuren met douche en lavabo over de vlaamsche wegen. Op de trein geraken met deze atributen lijkt mij ook een huzarestukje.

    Neen serieus, goed vooruitziend bezig met jullie verzorging en persoonlijk onderhoud.

  2. Sloef goede avond…

    beter twee dan geen en een handje kan je desnoods nog vervangen door ne propere zakdoek en hoeveel van die kleine zeepkens zouden daar blijven liggen ? Fijne groetjes )pepino

  3. Dan ben ik prehistorisch.Ik poets nog met een gewone en met flos borsteltjes.Ik heb toch maar een halve mond tanden meer.

  4. Hehe..op vakantie neem ik altijd nog steeds een gewone tandenborstel mee..geeft me zo’n lekker vakantiegevoel hahaha! En eigenlijk denk ik soms dat ik met die borstel beter poets dan met de elektrische die ik thuis gebruik..maar dat zal maar het gevoel zijn misschien.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén