Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alarm!

mske wordt het beu! Kotsbeu!

Het begon ooit met haar fietstas die er uitziet als een boodschappentas als die niet aan haar fiets hangt. Ze stapte het Kruidvat binnen en het alarm ging af. Iedere keer opnieuw. Volgens het meisje van het Kruidvat was dat iets dat in die tas zat. En we weten wat mske zo allemaal kan meezeulen hé!

Die keer in Leuven, bij Paris Xl had ze ook prijs. Gelukkig zien ze dat dan dat ze pas binnenkomt. Maar plezant is het niet.

En het werd zomer en mske zeulde zoveel niet meer mee. En het werd winter en mske kocht zich wat winterkleren bij, stapte het Kruidvat binnen en het alarm ging af. En dat zonder fietstas?

Volgens het meisje van het Kruidvat is dat zo als je iets nieuw koopt dat dat nog drie maanden kan duren éér dat uit je kleren is.

Sindsdien gaat in elke winkel waar ze binnen gaat het alarm af. mske vindt dat niet kunnen, want overal zeggen ze hetzelfde, namelijk dat dat iets is dat niet goed werd gedeactiveerd.

Het toppunt nu is dat er uiteindelijk niemand meer opkijkt als dat alarm afgaat.

Heeft een alarm dan eigenlijk nog zin? Blijkbaar is mske niet de enige aan wie het overkomt, maar erg duidelijk is dat artikel ook niet. Er komt alleen maar weer uit dat ze zichzelf gaan beschermen.

Maar wat doen ze voor de klant die ze toch maar voor schut zetten?

Previous

Le bon bonbon Napoleon

Next

Het gilde van de weters

3 Comments

  1. bea

    Heb het zelf nog niet voorgehad maar zag het laatst gebeuren in het kruidvat. Een ouder (ouder dan ik dus ) koppel had ook het alarm aan hun been toen ze buiten wilden. De vrouw was zo rood als een tomaat en bij de man kwam de stoom zijn oren uit, blijkbaar was het niet voor het eerst dat hen dat daar overkwam. Heel genant natuurlijk. Het enige wat die mensen kregen was een standaard sorry en daarmee was de kous af.

  2. Ik kwam het ook al tegen en ook in het Kruidvat. Niet te vinden wat het kon zijn tot ik ineens aan de nylonkousne dacht die ik vlak voordien in de Veritas had gekocht. Weet je wat ik als raad kreeg? Ga terug naar de winkel en laat ze nog eens deactiveren. Hemeltje dat zou precies lijken of ik die kousen “gepikt” had en ze nu wilde deactiveren. Ook in Kruidvat heb ik eens een dame haar hele hebben en houden uit haar handtas zien omkeren om te kijken waar de oorzaak van dat alarm kon zijn. Erg beschamend voor de dame. Het was een lipstick die er helemaal niet meer nieuw uitzag.Mijn zoon had het eens met een paar schoenen.Eer ze tot die ontdekking kwamen had hij al veel alarmpoortjes gehoord!!!

  3. Je staat inderdaad altijd wel een beetje voor schut ja..vind ik ook..al heb je totaal niks gepikt, een ander dénkt het toch wél als dat alarm afgaat hè. Heb het gelukkig niet zo heel vaak.
    Had wél laatst toen ik thuiskwam nog zo’n groot rond plastic ding met zo’n pin door m’n nieuwe schoenen! Die hadden ze er vergeten af te halen en ik was daarmee door diverse poortjes gegaan hoor!!
    ( en die dingen gaan er verdomd lastig af als je niet zo’n speciaal aparaatje daarvoor hebt! )

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén