Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Over wat? Toch niet over strijken?

Onder normale omstandigheden zouden wij het nooit over strijken hebben. Niet omdat we iets tegen strijken hebben, maar wat kan je er nu eigenlijk over vertellen behalve:

 • ik zou moeten strijken;
 • ik heb geen zin in strijken;
 • ik heb gestreken.

En dat vinden wij niet interessant, meer nog, dat vinden wij saai en vervelend om lezen, zeker dat wij hier normaal geen strijk hebben, alleen maar zo af en toe.

Waarom dan nu wel een strijkpost? Wel dat is simpel.

Gisterenavond, zo ergens tussen namiddag en avond in, zat mske hier wat op de pc te tokkelen en Slow? Tja, mske dacht dat hij naar de TV zat te kijken. Maar dat deed hij dus niet, want ineens duwt hij de deur open en wandelt binnen met zijn ecru katoenen hemd en hij zegt: “kijk eens, niet erg gelukt hé”.

Had hij daar toch in alle stilte een paar hemden willen strijken zeker, maar dat ene, dat is een specialleke. Dat is zo dik dat er wat meer komt bij kijken dan alleen maar eens met dat strijkijzer er over wrijven.

En dan hebben ze met twee aan één hemd staan strijken. Ik wou ook helpen, maar ik mocht niet.

Previous

De slogan

Next

De duistere drank

5 Comments

 1. ’t was zeker een stevig hemd als je al met twee moet strijken en wees maar blij ,Sloef,dat je niet mocht helpen ,wie weet verschroeiden ze in al hun ijver je mooie pels!!

 2. Hahahaa..nou ja..als ie het léren..waarom niet hé! Ik wilde dat er hier in huis er eens eentje het wilde leren..om het even wie..Axel mag ook! hahahahaaa!

 3. ms

  Dat dacht ik er dus ook van.

  Maar dat ene ecru hemd is echt wel uit dik katoen en dat vraagt wel een iets of wat hardhandige aanpak.

 4. En mannen zijn zogenaamd het sterke geslacht, maar bij dat soort klusjes wordt het altijd een soort van ‘aaien’ hè haha! Vriendlief Axel z’n voer klaar te zien maken is ook altijd lachen..de boel flink dooreen prakken is ook niet zijn forte!

 5. ms

  Mogelijk denken ze die pijn te doen. Stel dat Axel geen mishandeld voer lust en dat de strijkplank zou begeven tijdens al dat geweld?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén