mske beweert altijd dat ze vermoedt dat ze al de idioten op dit westers halfrond al tegengekomen is.

Niet één normaal ding, niet één! Maar ze zou niet kunnen leven voor de kuis, de strijk en de komissekes, wat niet inhoudt dat ze die niet doet. Strijken is een zàlige bezigheid. Je hoeft er niet bij te denken en kan je gedachten de vrije loop laten. Je kan een mooi swingend gevalleke in de CD-speler steken en met je achterste staan draaien zonder dat er iemand meekijkt.

De kommissekes vond ze altijd een uitstapje maar sedert Slow die doet, vindt ze dat ook best aangenaam.

Enkel de kuis, die haat ze, maar dat komt ook door moe, die haar de kuis al liet doen vanaf haar negende met als excuus dat moe ook recht had op vrije tijd. Het mens werkte verdorie niet!

Vroeger was er de poetsvrouw, maar sedert de verhuis niet meer. Maar mske zou niet willen dat ik hier vertelde wat, wanneer en hoe ze kuist.

Neen, mske houdt van het leven maar hoopt dat het in de toekomst iets makkelijker zal gaan, nu ze alle gekken, halve gekken, schijngekken en idioten dumpte.

Ze heeft altijd gezegd dat ze dat alles eens te boek zou stellen en toch zijn er nog dingen die ze niet wil of kan vertellen. Misschien nog wat later. En neen, het heeft niets met seks te zien, voor er verkeerde gedachten rijzen. Alhoewel … laat ons zeggen niet rechtstreeks.

Nog daarnet overwoog ze om het ganse blog te herwerken tot een doorlopende tekst mèt de nodige prentjes.

Ach, wie interesseert het? Behalve mske zelf die het ding koestert omdat ze er aan kwijt kan wat ze in al die jaren slechts aan Jim heeft verteld.