Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En nu onze TV nog

Dat ons mske niet zo voor publiciteit is, dat weten we wel.

Okee, okee, ze heeft er nooit naar gezocht want meestal ziet ze die publiciteit op internet zo niet, behalve als die de spuigaten uitloopt. Zo had ze dus jaren geleden, toen ze nog bij Skynet blogde een code ergens moeten zetten waarmee ze de banners boven die blogs niet meer zag. Maar toen kwam er een update van de browser en wist mske toch niet meer wat noch waar ze daar had moeten aan doen.

Zoals gezegd, ze ziet die meestal niet al ergert ze zich soms als die publiciteit op internet gaat inspelen op haar surfgedrag. Een mail naar een bepaalde klant levert soms immo kantoren van over gans Europa op. Zitten geweldige huizen bij hoor, daar niet van, maar prijzig dat die zijn …

Nu echter had ze een mail gestuurd en was het antwoord negatief geweest. En verdorie nog aan toe, stond die publiciteit haar al twee dagen in haar gezicht uit te lachen. Dus ging mske maar eens op zoek hoe ze die kon weren bij Gmail. Ze vond dat.

En toen herinnerde ze zich dat ze onlangs nog iets had gelezen over een regering die een internetprovider verbood om publiciteit te blokkeren.

Ze heeft dat artikel terug op gezocht en wat zag ze daar in de reacties staan?

… surfen met FireFox en de AddBlock add on …

En mske surft met Firefox. En mske heeft weet van die Add-ons van Firefox. Dus heeft ze die AddBlock Add-on er maar op gezet.

En nu zien we geen publiciteit niet meer. En ondanks dat ons mske zich niet zo dikwijls ergerde is ze nu toch blij dat ze van die rommel van af is.

Een mens is nooit te oud om te leren … een kat trouwens ook niet.

Previous

Salamander

Next

Franse les al vanaf derde leerjaar

5 Comments

 1. Hé..lees ik dit berichtje, ga nog eens terug naar het vorige, kom ik terug..heel ander plaatje!!

  Ik zie die reclame normaal gesproken niet eens..alleen kijk je op google weleens ergens naar en dan hebben die meteen zo’n cookie geplaatst..ik zie nu al weken als ik bijv. op WeerOnline kijk, lage dameswandelschoenen langskomen in ze reclamekolommen hahahaha!
  Echt hinderlijk zijn wel die dingen die ineens ‘openen’ als je er per ongeluk over heen gaat met je cursor..pff gedoe!

 2. ms

  Zalando! Telkens en telkens opnieuw. Ik koop nochtans geen kleren en zeker geen schoenen op internet, noch ga ik op internet naar kleren of schoenen kijken. Soms denk ik dat ze niet goed weten wat ze me moeten voorschotelen.

  Ander plaatje? Natuurlijk! Ik pas liever plaatjes dan schoenen.

 3. Hehe..ík wilde geen reclame maken..maar inderdaad!

 4. Als je op bepaalde blogs gaat ,krijg je elke keer een paar reclames die je storen om te lezen of een reactie te plaatsen.Ergerlijk vind ik dat. Bij de TV doe ik het anders. Ik zet de TV een tijdje stil en daarna kan ik bij iedere reclameblok doorspoelen.Ze zouden beter een zender maken met niets anders dan reclamefilmpjes. De liefhebbers kunnen dan hun hart ophalen.

 5. ms

  Zelfs die popups op die blogs blijven weg. Dat ik er niet eerder aan gedacht heb!

  Wij doen dat trouwens ook met de TV, zo wat later beginnen kijken en dan doorspoelen. Maar daar zijn er al die er een mouw willen aan passen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén