Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De koortjes opgehangen

mske heeft het niet begrepen op een gsm in haar zak. Hier thuis staat die gewoon in een houder op het buro, maar als ze weggaat hangt die rond haar hals, aan een touwtje wel te verstaan.

Vanwaar dat touwtje gekomen was, dat weet mske niet meer. Behoudsgezind als ze is, was het al jaren oud. Maar nu was het kabeltje, waar de gsm aan bevestigd was, doorgesleten en had ze gezocht naar een ander. Die zijn niet te vinden. Sommigen zeggen zelfs dat het niet meer “in” is, wat in feite een belachelijke rede is om het niet meer te verkopen.

mske vond het. Op Internet. De prijs van 2€ viel mee. mske vond alleen 11€ verzendkosten wat te veel.

Dus heeft ze in Rotterdam rond gekeken. En net toen ze zei: “het is al lang goed, ik geeft het op” vond ze het in de laatste winkel waar ze binnen liepen. Alleen hangt de gsm nu niet meer alleen te zijn. Neen, daar hangt nu nog een hartje en een flosjke bij.

Previous

Scheepje varen

Next

Voetjes die lachen

7 Comments

 1. Laat ik er nu tóch nog eentje gevonden hebben..tussen de keycords. Ik stuur het je op..heb je nog een reserve. Enne oh ja..daaraan hangt je gsm ook niet alleen..het is een multifunctionele..er zitten ook nog een haakje voor sleutels en voor een naamkaartje aan!

 2. Oh..en die €11 verzendkosten..pfff..volgens mij kan er gewoon één postzegeltje op hoor.

 3. ms

  Ik vond ook dat zoiets gewoon in een omslag met een zegel kan. Waar ze die 11€ verzendingskosten halen?

 4. Is er trouwens een speciale reden dat de titel het over ‘koortjes’ ipv ‘koordjes’ heeft?

 5. ms

  Kijk eens op de site!

 6. oggottekes!

 7. O zoiets kan ik ook gebruiken ! Nu slingert de gsm overal rond en als die in mijn handtas zit geraakt hij tussen de andere spullen en is het echt zoeken om die te vinden.(Er zit in de winterhandtas geen speciaal vakje voor een gsm)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén