Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Spinsels over hotels

Als we nu zeggen dat mske zich ergert, dan is dat overdreven, want dat doet ze niet. Maar ze heeft wel enkele bedenkingen over hotels.

Zo heb je telkens als je ’s avonds binnenkomt het fantastische gevoel van het wc-papier dat in een puntje is geplooid. Net of je een puntgat hebt. Okee, er is dus bewezen: “roomservice was here!”

Maar dan krijg je weer die hele resem kussens in bed. Dus is het eerste wat je doet, die berg kussens er weer uitkiepen want jij wil in dat bed.

Klagen we nu? Nee toch, we denken maar een beetje al bloggend.

Wat nog zo een bedenking is, we vragen ons toch af waarom die deuren zo moeilijk te openen zijn. Je staat daar met een koffer op wieltjes en een tas op je schouder tegen die deur te duwen en het lijkt wel of er aan de binnenzijde een kerel van 150 kilo probeert om die deur dicht te houden.

De uitleg is simpel. Dat is om te verhinderen dat klanten hun deuren zouden laten open staan. Ah ja? En wanneer zou een klant vergeten van de deur te sluiten? Terwijl hij of zij in bed ligt? Terwijl al de spullen daar staan, laptop inbegrepen?

Gelukkig hebben ze van die lekkere ontbijten die je thuis niet hebt. Lekker en uitgebreid en vers en je moet er zelf niets aan doen.

Previous

Dromen dat je koppijn hebt

Next

De rally

4 Comments

  1. bea

    Dat is het leuke aan hotels, je moet niets zelf doen….behalve de deuren openduwen

  2. Hehe..ja, dat vinden wij ook altijd zo’n gedoe, met die deur! Te veel kussens? nee, meestal te weinig juist vind ik hoor! en dan van die héle platte..waar je er zeker drie van nodig hebt op elkaar om de dikte van m’n kussen thuis een béétje te benaderen!
    Nu hebben wij natuurlijk altijd het goedkoopste van het goedkoopste hotel..dus wc-papier in een puntje?? we zijn al blij als het er ís! hahahahaa!

  3. Met iedereen akkoord! :°) Inderdaad, mizzD kussens: nooit genoeg. Ze tonen heel dik maar zakken als pluimenzakken in elkaar als je erop gaat liggen. En Bea heeft ook weer eens 100% gelijk. En die deuren? Iemand meenemen die de deur voor u openhoudt

  4. Deuren met een kaartje openen scheppen al eens problemen waarbij je hulp moet gaan zoeken. Ik heb me al dikwijls voorgenomen om mijn eigen kussen mee te nemen dan zou ik ’s morgens geen nekkramp hebben! Maar ontbijt ? Altijd prima.Ik heb dan dikwijls zin om een paar croissants of yoghurtjes in mijn tas te stoppen tegen de honger die komt ( ik ben ’s morgens geen grote eter)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén