Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Allee vooruit

Wat zei ik? Beter?

Na één week thuis was het onhoudbaar. Ik kon zelfs niet meer slapen van de pijn.

We hadden al besloten om nieuwe hoofdkussens te kopen. Ik sliep al jarenlang zonder, maar door die schouder was ik toch maar de oude kussens -jawel twee- terug gaan gebruiken omdat ik dan niet zo op die schouder rustte.

Nu moet ik ook zeggen dat het zoveel verbeterd was, dat ik stopte met pijnstillers.

En ik had ook al een grafiek gevonden waaruit bleek dat er nog niets abnormaals aan de hand was.

Maar hoe dan ook, op nieuwjaarsdag vond ik het voldoende. Ik maakte een afspraak bij de dokter. Die was gisteren om acht uur ’s morgens.

Daarna zouden we dan wel hoofdkussens halen. Slaap ik binnenkort weer zonder hoofdkussen, zou ik toch gemakkelijker zitten om te lezen in bed. Die ouwe zijn echt wel afgeleefd.

De dokter wou toch maar liever een echo van die schouder laten nemen. Dat kan hier vlot. Op het plein aan de ene kant van de straat zetelt de dokter en op het plein aan de andere kant van de straat huist de plaatjesmaker. En jawel, er zit een scheurtje in de pees. Een maand niets doen dat pijn doet, maar ook niet zwemmen.

En wat met de evenementen? Waar ik me wel voorhoud niets te forceren, maar het toch niet kan laten als ik weer iets vanzelfsprekends moet laten staan tot iemand anders dat voor mij kan doen.

Mijn goesting om kussens te gaan kopen was van de slag over.

Bovendien is Luc dan ook nog de rest van de dag in bed gaan liggen. Zijn maag van slag? Hopelijk is het dat maar.

Previous

Lijstjes zijn gevaarlijk

Next

K** en K***

7 Comments

 1. bea

  Een maand is zo voorbij, behalve als je een maand van alles moet laten. Deprimerend nieuws waar je u hopelijk toch wat aan houdt. Duimen voor Luc, het jaar hoeft niet met gebreken te starten na alle beste wensen.

 2. Hoe weet je op voorhand dat je iets gaat doen dat pijn zal doen 😉 Nee, ’t is niet om mee te lachen, goed rusten dat het zeker niet erger wordt. Spoedig beterschap!

 3. Bea

  Vervelend om zo het jaar te starten. Positief blijven. Na regen komt zonneschijn! Van harte beterschap!

 4. ms

  @ omamoetje: dat vraag ik me ook af. Alles deed pijn, zelfs niets doen. Gisteren, na die ontstekingsremmer, ging het beter.

  Wat ik zeker niet kan doen is alles wat boven mijn hoofd moet gebeuren en draaibewegingen. Dat weet ik zo, nog voor ik er aan begin.

 5. Het is toch niet te geloven dat een scheurtje in een pees zoveel ellende kan veroorzaken. En zo is het altijd wat. Beter is een fraai woord voor een wispelturige toestand.

 6. Veel beterschap voor beiden.

 7. gettie

  Dit is echt van mijn botten! Ik vind het erg voor jou, zo een gescheurde pees die je het leven ongemakkelijk en pijnlijk maakt. Hoe vaak moet je niet in een kast boven je hoofd zijn !? Ik hoop dat de ontstekingsremmers goed hun werk gaan doen voor jou ! En Luc nu ook in de ziekenboeg , hopelijk mag hij er vlug uit.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén