Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De rally

Vorige zaterdag was het weer rally. Het parcours lag anders, niet zoals toen, neen, de weg naar het dorpke over de berg werd afgesloten.

Slow was ’s morgens al eens een kijkje gaan nemen van op afstand. En toen riep er iemand iets en Slow die altijd wil helpen ging efkes wat dichter, maar het was niet dat ze hulp nodig hadden, ze wilden dat Slow betaalde.

Dat wou die natuurlijk niet, hij was nog niet eens op het parcoursterrein en hij is dan maar op zijn stappen teruggekeerd.

Die avond wou hij nog een zak wortelen halen in het winkelke over de berg maar dan moest hij via het prutsdorpke zo helemaal rond rijden, zoiets als via Parijs naar Brussel rijden, maar dan op kleine schaal.Previous

Spinsels over hotels

Next

Fijt

2 Comments

  1. Djeezes! betalen om op openbaar terrein rond te mogen lopen? te gek voor woorden!
    Ik vraag me af hoe dat hier in de stad gaat als die straatraces er zijn..of je dan ook moet betalen om er langs te kunnen. Ik nam altijd maar aan dat je alleen moest betalen als je op de tribunes wilde zitten kijken..zoals in Nijmegen bij de Vierdaagse.
    Maar je weet dus maar nooit..belachelijk.

  2. Ik vind het ergerlijk dat je voor een evenement van je vrijheid of privacy beroofd wordt. Ze doen maar en jij moet het maar goed vinden. Hier is het ook zo voor het wielrennen. Je kunt de hele namiddag nergens heen want overal word je teruggestuurd naar af en gezien de route meestal van de ene deelgemeente naar de andere loopt weet je echt niet meer hoe je kunt ontsnappen!! Ondertussen weet iedereen dat je moet zorgen tegen het middaguur nergens meer heen te moeten in de gemeente en dit tot halfvijf /vijf uur.Of weg te blijven uit de gemeente,kan ook natuurlijk. Een reden om eens naar Brugge te gaan winkelen )

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén