De dikke klant is weer opgedoken, de vroegere directie dan toch, met de vraag of Slow en mske nog steeds met hen zouden willen werken. Aangezien zij steeds goed samen gewerkt hebben met de oude directie, zegden ze na overleg van een dag ja. Probleem is wel dat het deze keer nog meer werk is dan de vorige omdat het nu deze keer in de hoofdzetel te doen is.

Dat kan natuurlijk enkele problemen geven voor Mr. Sloddermans. Nu kunnen ze dat misschien nog bolwerken, maar als zijn zwaar seizoen terug aanvangt, kan dat hier serieuze opstoppingen geven. Zover zijn we nu nog niet, we zullen dan wel zien als het probleem zich voordoet. Als er dan bij de dikke klant nog even veel werk is, kunnen ze desnoods beroep doen op iemand die een zelfstandig bijberoep wil uitoefenen; dan kunnen ze de Sloddermans dossiers uitbesteden.