Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Fiets vs tank

Voor het meenemen van een fiets op de trein moet je betalen. Een fiets betaalt zo een 5€ per rit. Behalve als het een plooifiets is. Maar die moet je dan dicht laten tot je op het perron bent. Dat hoorde mske een Nederlandse conducteur tegen een vroege fietsopener zeggen.

Waarom voor het meenemen van een tank dan niet?

Daar kon geen kat meer door.

En nu staat iedereen op zijn achterste benen omdat ik dat durf zeggen, zie!

Maar fietsen moeten in de fietsenwagon en als er geen fietsenwagon is moet alle bagage van de fiets en de fiets in een kot achter de machinist. Rolstoelen moeten ook in de fietsenwagon, waarom zulke megadingen dan niet?

Previous

De prijs per zjat

Next

Er was een tijd

1 Comment

  1. Ik snap het ook niet..had er vaak op de markt ook behoorlijk last van..werd een oude man met zijn fiets aan de hand ( in Rotterdam! daar ben je je fiets dus gewoon kwijt als je hem ergens neerzet, slot of niet) bijna van de markt gescholden omdat men last had van die fiets en ondertussen word je constant tegen je hielen of schenen gereden met al dat soort wagens..want ze kijken ook nog eens nergens naar..die wagenduwers. Blijkbaar hebben mensen met kinderen speciale privileges..maar waarom? het is toch míjn kind niet?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén