Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De bak van compostatie

mske heeft zin om een nieuw blog te maken, een mopper-over-de-instanties-blog.

Het is goed weer hé, het heeft slecht weer geweest hé, dat is goed voor het onkruid hé. En wat doet een mens als hij zijn onkruid kwijt wil? Dat gaat in de GFT-container hé. En als die GFT-container vol is, dan zet ge die buiten hé. Op de dag van de ophaling hé!

Ze zijn hem niet komen halen! De lorejassen! Dat is al zo dikwijls voorgevallen, zo dikwijls. De laatste twee PMD-leveringen van onzentwege hebben ze ook laten staan.

Maar soit, GFT met dit weer? En nu moet hij twee weken langer blijven staan. En waar blijven ze hier ondertussen met hunne GFT?

Dat vroeg Slow ook aan dat kind van de ophaalinstantie. En dan wou dat kind nog onzen telefoonnummer weten, zodat ze ons nog kon opbellen moest ze nog een ophaler vinden die kon komen. En dan konden Slow en mske hier nog bij die telefoon zitten waken ook zeker! Ze waren voor de noen al apart naar de kapper geweest omdat er een bestelling moest geleverd worden. Slow en mske zouden dat wel zien zé, als die leeg gemaakt was. Ze moeten zij daar niet bij staan om die mannen hun pollekes vast te houden.

Die instanties die denken dat hun zaak de belangrijkste is, zelfs al gaat het over een bak vol onkruid en wat bananenschillen bij manier van spreken dan.

Previous

Als Slow en mske gaan wandelen …

Next

Brand!

3 Comments

  1. Misschien zijn er leukerds die die diensten voor de leut opbellen? de goeden moeten altijd onder de kwaden lijden hè.

  2. ach op een gegeven moment wandelt en vliegt het er vanzelf ook uit

  3. ms

    Dàt zou handig zijn, mocht hij zichzelf binnen en buiten rijden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén