Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Permanente glimlach

mske was nog klein toen haar reeds werd gezegd hoe stuurs ze wel keek. Later werd dat extra in de verf gezet. mske snapte er niets van.

Nog later gingen ze haar telkens vragen waarom ze boos was, als ze dat niet was. Op een zeker ogenblik in haar leven kreeg mske door dat ze, als ze geconcentreerd met iets bezig is, niet bepaald een lachend gezicht opzet.

Neem daar nog bij dat haar normale spreekwijze nogal bondig is, noem het kort als je wil, maar mske zal geen vijf woorden gebruiken als ze het met drie ook gedaan krijgt.

mske kan het beter uitleggen op papier dan mondeling.

Eerlijk is eerlijk, het heeft haar soms gestoord, het heeft haar soms geërgerd. Ze heeft als kind getracht, omdat ze dacht dat het kon, haar mond in een glimlach te houden, waardoor ze er pijn in haar kaken van kreeg. Het heeft niet geholpen.

mske is tégen plastische chirurgie, in alle opzichten, maar als ze dan dit leest, dan denkt ze wel eens …

Maar direct daarna denkt ze dat diegenen die haar daarvoor links laten liggen, dan maar zonder haar verder moeten. Wasmedanu?

Previous

Een paar kleine dingetjes

Next

Bloemekes en onkruid

3 Comments

  1. bea

    Hahaha, wat gaan ze nog al doen. Moet nogal een zicht zijn als je tranen met tuiten huilt en je mond blijft lachen

  2. Het plaatje klopt goed..iedereen wordt een joker dan pff belachelijk!
    En je schrijft dat wel vaker, maar ik vind je zo bondig niet hoor..eigenlijk klets je altijd gezellig een eind weg tegen mij..komt dat dan door mij? geloof ik niks van!

  3. Hemelse Streken Juffer

    Haha, ik herken mezelf hierin. Ben geboren met mondhoeken die een beetje last hebben van de aantrekkingskracht vd aarde en ja dan denkt iedereen altijd dat je zuur bent. Ik lach anders wel graag maar kan ook niet altijd met alles lachen dus dat helpt ook al niet. Anderzijds als er felle zon is verschijnt er een soort van glimlach op mijn gezicht en lacht iedereen zo heel vriendelijk terug, ook een aparte ervaring.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén