Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kaduuk

mske zegt altijd dat het bij de NS en de NMBS allemaal hetzelfde is, maar toch anders. Wat ze daarmee bedoelt weet zij alleen, denk ik, al heb ik een licht vermoeden dat Slow het ook wel snapt.

Maar nu zegt ze toch dat ze bij de NMBS nog niet heeft meegemaakt dat een volledige trein moet ontruimd worden en dat iedereen moet overstappen omwille van één of ander mankement, zij het een gekwetste die dood blijkt te zijn op het spoor, zij het een wissel die de warmte niet aankan of zoals ze nu meemaakten een technische storing in de trein.

Die trein vertrok al te laat in Maastricht omwille van proeven met de remmen die nog aan de gang waren.

In Eindhoven moesten ze dus allemaal de trein uit, er waren technische problemen. Dat zegden ze al net na het vertrek in Roermond, waarop Slow zich afvroeg hoe die trein het dan had gedaan van Maastricht tot Eindhoven.

Iedereen moest dus van de trein. Het alternatief? Wachten op de volgende natuurlijk.

En nu gaan we met zijn allen afkloppen, want anders gaan ze, één van de volgende keren dat ze hier met de NMBS reizen, de trein moeten verlaten voor één of ander mankement.

Previous

De betweters

Next

Gestreept

2 Comments

  1. Nou ja..weet niet wat slechter is..allemaal uitstappen op een station of úren midden in het veld stil komen te staan..want dat kan dus ook.

  2. Maar de NMBS roept wel eens af dat een trein door een mankement helemaal niet zal komen aanrijden in het station waar je staat te wachten en dat je maar op alternatieve treinen moet springen waar je dan halverwege je reis moet overstappen op een trein die daar in dat ander station klaar staat voor je. Want die alternatieve trein rijdt daarna een heel andere richting uit! Allemaal spannend hoor!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén