Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De twee slapers

Ze zijn toch wel erg verschillend, Amke en Ella.

Als mske zo ’s avonds op de kamer gaat kijken of alles in orde is, ligt er in het ene bed eentje muisstil, op haar rug, mond licht open, zodat mske soms gaat kijken om vast te stellen dat ze heel licht ademt.

Ondertussen zijn, in het andere bed, alle spoken los. De lakens dansen en woelen als leiden ze hun eigen leven. Dat doen ze enkel niet als ze uit het bed gevallen zijn door al dat gewroet en ze stil op de grond liggen wachten tot mske hen terug op bed legt over het woelende slapende Amke.

Previous

Een deel van de koek

Next

Straf water

2 Comments

  1. Hier was het ook zo met één van de kinderen: tijdens de wintermaanden kneep ik de lakens en dekens vast langs onder de matras met een soort lint met knijpers. Gedaan met ’s nachts te roepen “ik vind mijn dekens niet meer en ik heb het koud!”

  2. Wat spookt er allemaal door dat hoofdje? misschien lijkt Amke wel meer op jou?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén