Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een eng geluid

De 31ste oktober ’s avonds. Halloween. Slow en mske op de zetel voor de TV. Kindjes in bed.

Plots is er het geluid, zo net of er iets tegen de ruiten klopt. “Waarom belt die nu niet” denkt mske. “Wat is dat?” vraagt ze luidop. “Ik dacht eerst dat er iets tegen de ruit klopte” weet Slow “maar uiteindelijk denk ik dat er boven wat gevallen is”.

mske gaat kijken. Best mogelijk want de avond ervoor had ze Amke gevonden met het dekbed dwars en Amke haast met haar voeten onder haar armen om er toch maar onder te liggen en er was dan ook nog die keer een pozeke terug geweest.

Ja. Daar had je het. Amke in het bed, onder het dekbed dat wel, maar het dekbed lag ook over de box naast het bed gegooid waardoor alle spulletjes zoals halsketting en pins en nog zo het één en het ander op de grond waren beland, Slaapkonijn incluis. Die sukkel heeft toch ook al van alles meegemaakt.

Previous

Een voorraadje voor de winter

Next

De halloweeners

7 Comments

 1. bea

  Ik krijg medelijden met slaapkonijn

 2. hahaha, gelukkig kwam het geluid daar vandaan en niet van één of andere gek die op jullie ramen kwam krassen

 3. Hehe..soms is het moeilijk te bepalen waar geluiden vandaan komen hè ( en dan moet je dat eens proberen met één doof oortje..! )..vooral als je niet gewend bent dat er van boven ook nog geluiden kunnen komen als je zelf met z’n tweeën beneden zit! haha! ( hoewel Sloef misschien ook nog voor wat mysterieuze geluiden kan tekenen..Axel niet hoor..als die geluiden maakt, weten we precies wie het doet..de lomperd hahaha!)
  Maar Slaapkonijn…het zal nog niet het laatste zijn geweest dat het arme beestje heeft meegemaakt denk ik hehe!

 4. Ze waren wellicht onder de indruk van al dat halloweengedoe en droomden dat ze aan het spookje spelen waren.Hier lag er eentje met zijn hoofd aan het voeteneinde en weet niet hoe hij dat gedaan heeft. Ik ook niet . En zoals ik een pozeke terug al vertelde de tweede hing precies in een hangmat.

 5. En Amke sliep rustig verder waarschijnlijk…. Herkenbaar

 6. halloween… poesjkin…

 7. ja, knuffeldieren hebben een zwaar leven, maar ze krijgen dan wel veel knuffels in ruil

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén