Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Straf water

We vertelden al dat je in het zwembad van Landen niet kan gaan zwemmen tijdens de schooluren, maar in Sint Truiden kan je wel tijdens de middag.

Dat deden ze gisteren. Ze moesten naar Landen met een papier en een pasfoto omdat hun identiteitskaarten gaan vervallen. En omdat de voormiddag dan toch al verprutst was voor dossiers, reden ze ineens met de fiets naar het zwembad van Sint Truiden. Het weer zat mee, het was zalig fietsweer.

Dat zwembad van Sint Truiden, dat is toch raar hoor, maar dat is nu eens een traag zwembad en mske is op zich al geen supersnelle zwemmer. Maar het lijkt wel of het water tegenwerkt. Is het nu omdat het water gevoelig kouder is dan in Landen of is er wat anders gaande. mske weet het niet, maar ze heeft wel haar geplande lengtes gezwommen.

Ze hebben zelfs een tienbeurtenkaart gekocht. Niet omdat het voordeliger uitkwam … of toch wel een beetje. Ze kregen namelijk een tegoedbon voor de cafetaria bij aanschaf van die kaart.

Nu moeten ze nog minstens vier keer naar Sint Truiden gaan zwemmen. Hopelijk komen er dan nog mooie fietsdagen aan.

Previous

De twee slapers

Next

Taxi bij laatste trein

2 Comments

  1. Het zal in elk geval een stimulans zijn anders geraken die beurten niet op! Ik weet van bergop en tegenwind maar water dat je trager doet zwemmen ,een raadsel!

  2. Van kou ga je meestal sneller hehe!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén