Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voulez-vous danser avec moi

Bij één van de evenementen kwam er een groepje meisjes binnen. Ze vroegen aan R. of ze foto’s mochten nemen, normaal mag het niet, maar aangezien het nu enkel om foto’s van henzelf ging, streek R. over zijn hart.

De meisjes waren op vrijgezellentocht en moesten enkele opdrachten vervullen die ze dan op de gevoelige plaat moesten vastleggen.

Op zeker ogenblik liep R. dan ook Slow te zoeken. mske vreesde al één of ander onheil, maar neen, die goede ziel wou enkel die meisjes helpen. Zo moest de vrijgezel in kwestie op de foto met mannen met snor en aangezien Slow goed voorzien is … Slow stond er maar wat verloren bij, bij dat kind dat hem daar ineens zo stevig vastpakte.

Daarna kwam Jan, maar die heeft geen snor. Dus hebben ze hem maar een snorretje opgekleefd.

Daarna kwam het dansje. Ondertussen was iedereen al wel op de hoogte van het gebeuren zodat ze ook N. tussen de meisjes duwden.

Ze moesten meedoen met: “hoofd en schouders, knie en teen”. Slow kende het niet, N. kende het niet en muisde er vanonder. Jan, die het liedje thuis ook al had gehoord, had al snel het ritme beet en de anderen kwamen een beetje achterop.

Hun vrouwelijke collega’s deden ook hun duit in het zakje. Ze lachten en lachten.

Achteraf zei Slow dat hij het niet kende. Vanwaar kent mske het dan wél? Van bij de Welpen? Omdat Broerke en de boosaardige zoveel jonger waren? Ze weet het niet maar ze kent het wel. Ze heeft het Slow maar snel geleerd … voor een eventuele volgende keer.

Previous

De scheve fles van ms

Next

Hij staat!

3 Comments

  1. bea

    Handig om het te kennen, in het rusthuis is dat gymnastiekmuziek

  2. Oren, ogen, puntje van je neus? een echt peuterliedje om die kleintjes de verschillende lichaamsdelen te leren, maar misschien inderdaad nog niet zo heel erg oud.

  3. Gettie

    oui, ce soir!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén