Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hij staat!

De kerstboom natuurlijk. De kerstboom waarvan mske al een jaar zegt dat hij aan vervanging toe is, maar ze vindt er geen enkele die haar kan bekoren, want eigenlijk ziet die van ons er nogal écht uit en dit in tegenstelling met de meeste die ze in de winkels ziet.

Waarom ze dan vorig jaar geleden begon te denken dat hij moest vervangen worden? Hij kwam ooit van een rommelmarkt. En vorig jaar vond mske dat hij precies wat scheef stond, maar dat was niet zo.

En hem in de gang zetten? Voor wie? Voor de passanten? Ook wat onnozel. Dus het boomke staat terug waar hij nu al enkele jaren stond alleen hebben Slow en mske nu wat kosten gedaan en nieuwe kerstballen bij gekocht en nieuwe lichtjes, geen gekleurde meer maar warm witte. En ze kochten nog het één en ander maar mske zegt dat ik ook niet alles moet vertellen.

Awel het mag gezien worden. mske zou nog wat dennengeur rondspuiten moesten ze nu mensen op bezoek verwachten die zweren bij een echte boom, maar ze denkt dat die kans er niet echt in zit.

Previous

Voulez-vous danser avec moi

Next

Efkes naar de tandarts

4 Comments

  1. Haha.. iedereen begint altijd over die geur van een echte boom en eerlijk..? die is na één dag al weg hoor hahahahaa! Ik vind namaakbomen ook vaak mooi.. de vorm is altijd geweldig hè.. dat is met een echte altijd maar afwachten.. maar dat is de charme er juist van hehe. Ik zet m’n boom pas volgende week ergens.. hij ligt nu nog in de schuur. En hij is ongezien gekocht, dus héél benieuwd wat dat gaat worden hahahaaa!

  2. ms

    Voor mij hoeft die geur niet. Het zijn maar de mensen die zweren bij een echte boom die vinden dat die geur er bij hoort.

    Daarom dat ik zeg dat ik wel zal met de bus rondgaan mocht er zo iemand langskomen.

  3. Ik zweer wel bij een echte boom, maar om die geur hoef je het dus niet te doen hehe. Waarom dan wel? ik weet het eigenlijk niet hahahaa!

  4. Vroeger zweerde ik ook bij een echte,maar toen we verwarming hebben met warme lucht is het ook een echte namaak geworden. Ik heb dan nog wel af en toe een echte boom gezet maar dat is nu al enkele jaren definitief verleden tijd.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén