Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zie je waarom hij ook een bril nodig heeft

mske gaf alle gegevens door per mail, ze ordende de bijlagen en gaf die aan Luc, die ze in een omslag stak, twee stickers nam, één van de geadresseerde en één met ons adres, en die, plak plak, op die omslag kleefde. Hij nam nog een postzegel die hij ook nog, plak, op die omslag kleefde.

Ze gingen dus maandag die bril halen en Luc postte de brief.

Gisteren stak die brief toch terug in onze brievenbus zeker! Luc had de stickers verkeerd gekleefd.

Ondertussen is die brief toch al terug op de post, maar deze keer moest Luc het adres maar schrijven, de stickers van de geadresseerde waren op en mske had geen zin om er nieuwe te maken. Ze was met andere dingen bezig.

Previous

Een teken aan de wand

Next

Verjaardagen op het blog

1 Comment

  1. Bij Post.NL flikken ze het om de brief tóch naar de afzender terug te sturen, al doe je alles góéd! Echt hoor! En die postzegels maar duurder maken.. het geld gaat blijkbaar niet naar postmedewerkers met veel verstand.. óf een bril op!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén