Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Goede vrijdag

Ergens in de loop van de voorbije week kreeg mske een berichtje te lezen bij het internetbankieren.

Daar stond dat ze bij haar betalingen rekening moest houden met het feit dat de banken vrijdag, zaterdag, zondag en maandag dicht waren. Jaaaa? Zaterdag, zondag en maandag, tot daartoe. Het is hun eigen keuze om op zaterdag soms open te zijn, maar goede vrijdag is geen wettelijke feestdag.

mske heeft het opgezocht op internet. En ja, het is algemeen. Ze noemen het bankholiday. Dat is ook weer zo een fenomeen dat komen aanwaaien is van overzee.

Waar is de tijd naartoe dat banken nooit vier dagen na elkaar mochten gesloten zijn?

Ze generen zich voor niks hé, die mannen van de banken …

Previous

Rare vogels

Next

Amke en het blijven zitten

3 Comments

  1. Voila en dit is weeral het schoonste bewijs dat ons vrouwtje beter is de moeite zou doen om alles eens te lezen wat op dat internetbankieren komt. Ze moest vandaag naar de bank om nog iets te tekenen awel brutte pech dan zeker ’t zal voor na pasen zijn.

  2. Haha.. die graaaiers? neueu.. die generen zich nergens voor!

  3. Ik wist niet dat de banken vandaag ook gesloten waren.Nu zoveel betalingen doen wij niet bijna alles is met bestendige opdrachten,en geld vraag ik gewoon in de supermarkt.( vind dat nog het veiligste)

    PS ik ben door gestuurd naar de oogarts.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén