Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rare vogels

Er zitten toch rare vogels overal, ook op internet.

Het begon met een mail via “contact” in de zijkolom. Het was een vraag in telegramstijl. Iets over het weghalen van een reactie. Maar welke reactie? Bij welk bericht?

Luc trachtte op te zoeken of hij wat kom vinden op het mailadres of het IP-nummer. Niet dus.

Die avond ging mske efkes bij Statcounter kijken en daar vond ze het IP-adres en op die manier ook het berichtje met de reactie. Het geheel dateerde al van het voorjaar en de zomer van 2008. Maar wat dan? Reactie weghalen? Of reactie niet weghalen? mske heeft de reactie niet verwijderd maar ze gewoon in wacht gezet.

Verder onderzoek leert haar dat de vrouw op meerdere sites heeft gereageerd, allemaal in dezelfde stijl. En dan vindt mske nog een forum waar ook iets gepost was geweest dat weg was gehaald. De reacties daarop liegen er niet om.

Het betrof een vrouw die een scheiding had ingezet maar niet wist dat daardoor haar huwelijk ontbonden werd. En dat kon niet omwille van haar geloofsovertuiging.

Zegden we al dat er overal rare vogels zitten? Ook bij internet?

Previous

Zij die zich belangrijk achten

Next

Goede vrijdag

2 Comments

  1. Raar kan je zo iemand minstens noemen als je nog niet weet waar een scheiding voor staat. Als je dan nog eens na zo veel jaar iemand aanvalt om een reactie weg te halen. Pfff blij dat wij hondjes zijn en mensen niet moeten begrijpen want soms snappen we ze écht niet !

  2. Wereldvreemd hè.. als je dat niet weet. Maar kerkse mensen zijn dat wel vaker..

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén