Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Jongen zonder trein

Die nacht met de foute ticketmachine liep er nog wat anders fout.

Niet voor Slow en mske maar voor een jongen die pas een uur er voor nog op de evenementen was komen helpen opruimen. Hij keek bedenkelijk. Hij moest naar Antwerpen maar er was geen trein meer naar Antwerpen. Pas om 5u in de ochtend gingen die weer rijden.

Een vriendelijke behulpzame man zei dat hij wel nog naar Brussel kon. Maar als je dan toch moet stranden, dan liever in Leuven dan in Brussel. Dat denkt mske ervan.

Hadden ze de jongen beter gekend, hadden ze hem meegebracht naar hier.

Previous

Dure bus

Next

Amaai ons plafond

3 Comments

  1. Dat doet ons vrouwtje denken aan de keer dat zij niet meer weg kon in Oostende. Lekker door Oostende wandelen na een voetbalmatch en dan plots niet meer weg kunnen omdat de laatste trein al om 11 u vertrokken was. Sjans dat er nog taxi’s reden alhoewel ’t een heel duur uitje werd op die manier.

  2. Het zal een lange nacht geweest zijn voor die jongen.En kon hij in het station blijven? of moest hij verdwalen in de stad.

  3. Dat heb je met treinen,eentje is altijd de laatste en als je die mist zijn er bijna nooit alternatieven.
    Naar mijn hometown is de laatste trein uit Brugge om 21.30 uur. Dat vind ik echt vroeg. Toen ik van een Londentrip terugkeerde geraakte ik pas om 23 uur in Brugge.Ik kon doorreizen naar Oostende en daar dan de tram nemen naar Knokke waar ik om 01.30 uur zou arriveren! Kun je voorstellen 2 1/2 uur voor een rit die anders maar 20 minuten duurt( als er een trein is natuurlijk). Kleindochter is me in Brugge komen ophalen. Dan zeggen ze dat we méér het openbaar vervoer moeten gebruiken….

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén