Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verdekke dat dekselse deksel

Soms, als ik nog maar eens op speurtocht ga naar een geschikt hotel, lees ik de recensies. In sommige gevallen beïnvloeden ze mijn keuze, vooral als het over vriendelijkheid en dies meer gaat. Maar ze kunnen ook wel eens hilarisch zijn zoals:

Het tocht er als het raam open staat.

Over de kaasschaaf hadden we het ook al.

Van zulke commentaren zal mijn keuze echt niet afhangen.

Laatst echter hoorden we, van iemand die we kennen, dat een gerenommeerd hotel niet bepaald deugde. De rede?

Wel, één van de andere hotelgasten had bij het opscheppen van het vlees, het deksel van de vleespan op de schaal met vegetarische gerechten gelegd.

Meestal vind ik die persoon al een onrealistische doordrijver, ik kon dan ook even mijn grijns niet bedwingen toen ik het hoorde.

Previous

Een bedverhaal

Next

De hoge aaibaarheidsfactor

4 Comments

 1. die commentaren, ik lees die ook (graag. Soms heel tegenstrijdig, wat de een bv een fantastisch ontbijt vindt vindt de ander zijn geld niet waard

 2. en floep zei de computer en mijn tekst vloog weg, rechtstreeks naar hier zonder klikken

 3. bea

  Wat erg! Dat deksel hadden ze beter op de grond gelegd 🙄

 4. Gettie

  Schande!! die hotelgast is zeker met pek en veren overgoten uit het vakantieoord gezet!!
  Sommige mensen moeten echt op een eiland gaan wonen hoor.
  We zijn net terug van een 4 daagse met kinderen en kleinkinderen om 40 jarig huwelijk te vieren en ik heb deze morgen een doodzonde “gebezigd”, ik heb nl het spekdeksel even op de eierbak gelegd. en met de kaasvork de hesp geraakt. Ik vraag nederig om vergiffenis voor mijn onbedachtzaamheid.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén