Wat bezielt de mensen toch om altijd op die gsm’s te bellen. Hier staat een vast toestel. En mske geeft soms het gsm nr. in speciale gevallen als ze absoluut bereikbaar moet zijn. Vorige week met de dierenarts ook.

Etenstijd en mske neemt speciaal de draagbare telefoon mee. Uiteindelijk belt die onder het eten en zegt de dierenartse: “scheelt er iets met je gsm?”

Er scheelt niets met die gsm, er is hier alleen geen dekking. Maar verdorie, snappen de mensen nu niets? Je legt het hen uit, die gsm is enkel als er op de vaste niet opgenomen wordt. En als die gsm al gaat, is mske -of Slow, als het op die van hem is- verplicht bij het raam te gaan staan en dan hakkelt die gsm nog, als hij niet weg valt.

Dan kan het zo soms zijn dat er iets te bespreken is dat op de pc staat en kunnen ze dat niet regelen met de gsm terwijl die vaste staat bijna op die pc staat.

En mske kijkt naar de nieuwe folderkes waar op ook het gsm nr. vermeld staat onder het vaste nummer en ze vreest het ergste.