Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gepuzzel om een ring

Zo per toeval kwam ik nog eens op een ouder logje uit, dat van die puzzelring. En ik dacht: “dat is toch origineel, waarom heb ik die toen niet genomen?”

Het antwoord is simpel. Omdat ik toen wat anders in mijn gedachten had. Maar geen nood. Het euvel is opgelost. Ik ben nog maar eens binnen gestapt in het winkeltje waar ik hem indertijd zag. En jawel, ik heb nu een puzzelring.

Maar ik moest toch even weten vanwaar het kwam, waarom iemand op het idee kwam om een puzzelring te maken. Er zat een argwanende geest achter. Ene die zijn vrouw een trouwring schonk die ze niet af kon nemen. Deed ze het wél, dan was ze ontrouw.

Nu ja, ik kocht hem gewoon omdat ik hem mooi vind.

Bovendien zag ik in dat winkeltje ook nog Keltische sieraden. Ik zal er toch nog eens moeten langsgaan.

Previous

Een bezigheid zoals een andere

Next

Moet er nog liuicht zijn?

3 Comments

  1. Wat zullen ze nog meer verzinnen? Rubiks kubusjes als oorhangers?

  2. Heel apart! Ik heb nog nooit eerder van een dergelijke ring gehoord. Voor mij zou het geen probleem zijn om de ring niet meer af te doen. Mijn ringen gaan moeilijk af omdat ik dikke knokkels heb. Je hebt een mooie aankoop gedaan. Veel plezier ermee!

  3. sjaan

    Mag ik vragen waar je deze ring gevonden/ gekocht hebt.
    Ik zoek er een voor onze zoon

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén