Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

We zijn er weer!

Niet dat dat wereldschokkend nieuws is, maar het is nu eenmaal zo dat we toch regelmatig verdwijnen. Er zijn mensen die vinden dat afwezig zijn gelijk zou moeten staan met “niet bloggen”. Laat mij daar nu maar even anders over denken.

Logjes die handelen over iets dat vers in het nieuws was kunnen natuurlijk geen week wachten, maar op opinies, bedenkingen en dergelijke meer staat geen houdbaarheidsdatum.

Als ik weg ben voor het werk is het ’s avonds toch prettig om te bekijken en als ik op vakantie ga … waarom zou ik me uitgerekend op vakantie niet mogen bezighouden met de dingen die ik plezant vind? Daar dient een vakantie nu toch precies voor.

Feit is dat we terug zijn. En als ik er even stil bij sta, is het toch prima geregeld zo.

Als ik te lang thuis ben wil ik onder de mensen komen en als ik te lang onder de mensen ben verlang ik naar de rust en de kalmte hier thuis.

Nu dus even tijd voor Luc en Sloef, die weer uitermate blij was om ons te zien.

Previous

Polsen naar de pols

Next

Hij had me goed liggen

2 Comments

  1. Ik behoor dus tot de personen die tijdens afwezigheden (vakanties) geen computer, tablet of smartphone aanraken en ik voel me daar zo goed bij, dat ik hoegenaamd niet van plan ben om daar verandering in te brengen.

  2. bea

    Leuk om er op uit te trekken, leuk om terug thuis te komen. Hier van ’t zelfste. Al blog ik niet tijdens eventuele afwezigheid. Maar ik moet toegeven, als jullie regelmatig weggaan voor enkele dagen dan is het maar best dat je ‘plant’. Zo hebben we nog wat te lezen hier. We kunnen er maar van profiteren

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén