Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nieuws voor Valentijn

Ik twijfel(de). Posten of niet. Posten dus.

Ondanks dat iedereen zijn eigen goesting doet met zijn accounts vraag ik me af waarom ik, uitgerekend op Valentijn moet lezen dat het kindje dat op komst is bij ene BV een meisje gaat zijn.

Op zich is daar niets mee dat ze dat op haar Instagram account zet. Dat de kranten die Instagram accounts afschuimen om dat dan weer in de gazet te zetten is al heel iets anders.

Vroeger moest je daarvoor “de boekskes” kopen. Nu heet dat “Nieuws”. Maar ik denk -zeker weten doe ik dat niet aangezien ik geen Instagram heb- dat je dat toch kan afschermen.

Dus waarom klagen die BV’s dan dat ze geen privacy meer hebben? Nu ziet het er eerder uit alsof ze al te lang uit de belangstelling zijn en dus maar een steentje moeten ploenken.

Zoals gezegd: iedereen doet daar zijn goesting mee, maar dan moet je achteraf niet zagen.

Het Nieuwsblad

Previous

Stapke uit

Next

Het nachtleven

11 Comments

  1. Alles is goed voor deze B.V. om aandacht te krijgen… Zelfs via omwegen. En dan verontwaardigd doen… Ook weer een vorm van aandacht vragen.

  2. Het gaat inderdaad om aandacht. Niet alleen bij BV in de boekskes maar ook mensen uit mijn en andermans omgeving op Facebook. Privacy is een raar woord geworden heden ten dage.

  3. In Showbites stond het bol van dit soort berichten, waarschijnlijk nog steeds. Ook veel foto’s van bijna naakte meiden , de een is nog ijdeler dan de ander.

  4. Mijn god… ☻☻

  5. elsje

    de spijker op z’n kop!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén