Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Liefste Zoon,

Het is nog niet zo lang geleden dat ik mijn aversie tegen bejaardentehuizen naar voor bracht. Rede was een te ver gaande betutteling, weet je nog?

Ik heb er nog een argument bij. Ze hebben het daar te druk.

Mijn oplossing? Meer personeel, maar dan van het meer zorgzame type of … gewoon minder bewoners. Daar ga ik dus voor.

Als het ooit zover komt dat wij niet meer alleen in ons huis kunnen blijven, wel … dan komen we wel bij jou in den hof in een container wonen.

Previous

Lentekriebeldingen

Next

In de boeken

4 Comments

  1. bea

    Mijn moeder heeft het bijzonder goed getroffen met het rusthuis waar ze woont. Daardoor is mijn afkeer van rusthuizen veel milder geworden. Toch ga ik er van uit dat ik daar nooit zal terechtkomen, deed mijn moeder ook . Zag die woningcontainers eens op tv. Lijkt me in bepaalde gevallen ideaal maar als er dementie aan te pas komt….haal die container maar uit uw koppeke

  2. Gettie

    Jongste zoon en R. hebben verleden jaar huis gekocht met 100 m achteruit! Hoera plaats voor een mooi fraai aardig containerke voor G en mij en dan nog ruimte genoeg om met onze gepimpte rolstoelen te slalommen hahaahah. ( hoop doet leven, of zoiets?)

  3. Helemaal mijn idee

  4. Ik denk niet dat we op kinderen moeten hopen. Mijn moeder kan dat wel, maar ik heb er mee leren leven dat mijn laatste levende verhuis het naar het bejaardentehuis zal zijn.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén