Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Seks is een natuurwet

Het is al heel lang geleden, ik zal zo een jaar of negentien geweest zijn, toen ik vernam dat oudere koppels die hulpbehoevend waren, gescheiden werden: hij in het oudemannentehuis, zij bij de ouwe vrouwkes. Ik vond dat niet kunnen. Die mensen waren hun hele leven samen geweest en in mijn, toen nog romantische, geest waren alle getrouwde stellen nog altijd smoorverliefd.

Later hoorde ik van veranderingen, van service flats en ik vond dat allemaal een hele verbetering. Al moet ik zeggen dat ik helemaal anti-ouderlingenhuizen, in welke vorm dan ook, ben.

Denk je nu dat de verregaande betutteling voorbij is? Niets van! Vorige week rezen mijn haren ten berge, zo kort als ze zijn, bij het lezen van een artikel in de gazet, dat het had over seks in rusthuizen.

Dat is toch om te gillen!

Na ons moe, de paster, de paus en wie weet wie nog allemaal, die allemaal hebben getracht seks, die geen kindjes voortbracht, te weren, gaan er zo een paar afgestudeerden, die betaald worden voor verzorging, elementaire rechten gaan schenden.

Over vergaande betutteling gesproken!

Previous

In de sporen van de koers

Next

Goei vraag

2 Comments

  1. Bij ons stond het afgelopen weekend ook in de krant. Te gek om los te lopen. Heb je eindelijk een oude en wijze leeftijd bereikt, gaat met je als kleuter behandelen en seks verplichten. Gekker kan het gelukkiger niet meer worden.
    Liefs Kakel

  2. Gettie

    Ze voelen zich onwennig die jonkies, maar ze voelen zich toch niet onwennig om te pas en te onpas over mekaar te hangen en te zoenen en plein public. (met “ze” wil ik eigenlijk niet veralgemenen hoor, heb het enkel over diegenen in het artikel) Ik vraag me trouwens af of deze jonge garde dan ook geen degelijke voorlichting heeft gekregen, want waarom zouden ze het sexonderwerp dan zo moeilijk bespreekbaar vinden??

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: