Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

We doen alles verkeerd

Vraag je je soms af of je goed bezig bent? En ben je meestal nogal tevreden met het resultaat? Mis! Als je de gazetten mag geloven doen wij alles verkeerd. Bij tijd en wijle duikt er weer één of andere op die eens gaat vertellen hoe verkeerd wij alles doen.

Een kleine handgreep uit het ruime aanbod:

Betutteling? Betweterigheid? Bemoeizucht? Of gewoon teveel tijd? Eigenlijk zou je je gaan afvragen hoe we nog iets voor elkaar krijgen.

Ik denk gewoon dat het maar verkeerd begint te gaan als men zich met de levenswijze van anderen gaat bemoeien. Mijn goeie raad voor al diegenen die het juist doen is: “wees blij dat je slimmer bent dan de anderen en zwijg!”

Previous

De invulling

Next

Hyper is hipper?

3 Comments

  1. Dus, we doen gewoon niets meer.

  2. bea

    Eén ding is zeker: ik blijf taart snijden zoals ik het gewoon ben. Hier bestaat geen kans dat die gaat uitdrogen.

  3. Het kan mij totaal niet schelen hoe een taart wordt gesneden. Als ik maar wel een flink stuk krijg!
    Dat gebemoei (

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén