Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De moorddadige douchekop

Dat de douchekop eigenlijk te groot was voor de douche was zo op het eerste zicht wel duidelijk, maar hij zat wel in die houder.

Ik nam dus maar een douche maar toen ik hem uitschakelde ging het fout. Door het wegvallen van de druk -vermoed ik- viel dat lompe ding naar beneden, recht op mijn voet met twee blauwe plekken als gevolg. Luc kwam kijken of ik niet gevallen was.

De volgende dag lette ik op. Op het ogenblik dat ik de douche uitzette hield ik de kop vast in de steun, stapte uit de douchekuip om de douchekop net achter mij tegen de vlakte te horen gaan. Luc kwam niet kijken of ik gevallen was.

De dagen daarop heb ik die douchekop niet meer in de houder geplaatst, ik heb hem in de kuip gelegd. Ik wou dat ding voor geen geld ter wereld op mijn hoofd krijgen.

Nog één keer is het ding gevallen, Luc ging douchen en had het toch maar gewaagd om die in de houder te hangen. Hij donderde naar beneden en ik ging kijken of Luc niet gevallen was.

Previous

Holly Hobbie

Next

De horrorlift

2 Comments

  1. Wat een gedoe.

    Sterkte!

    Schone groet,

  2. Bea

    Haha! Herkenbaar! Wij zijn hier al maanden aan het sukkelen, op dezelfde manier. We zijn een beetje gewend geraakt aan het gedoe met de losse douchekop, maar nu herinner je mij eraan dat het ding nu toch écht dringend moet hersteld worden!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén