Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hallerbos

Terwijl Yooya zich in Japan bevindt voor de bloesems van de Japanse kerselaars -waarvan we zeker foto’s verwachten- zijn Japanners hier voor de wilde hyacinten in het Hallerbos.

Ondanks dat we al jaren planden om ook deze bloemenweelde te gaan bekijken, kwam het er nooit van. Ik vreesde echter dat het uiteindelijk te bekend zou worden en dat er massaal zou op af gekomen worden. Het is dus zover. En als we het nog wilden bekijken, was het nu of nooit!

En ja, de massale belangstelling begint zijn tol te eisen. Bron: De Redactie.

Gisteren was een mooie dag en we vertrokken relatief vroeg. Al bij al viel het aantal wandelaars nogal mee. Wat we niet in beeld kunnen brengen is de sfeer van dat bos noch de geur die daar tussen die hoge bomen hangt.

Previous

Dure diagnose

Next

Bertembos

3 Comments

  1. Wat een pracht!

    Vrolijke groet,

  2. Bea

    Prachtig bos!

  3. jammer toch dat de sommige mensen niet kunnen lezen en zelfs geen getekend bordje begrijpen…ikke, ikke, ikke, als ik maar de mooiste foto heb, en waarschijnlijk ook nog een paar stekjes mee naar huis nemen (waar ze toch niet groeien want ik hoorde dat dit maar kan op grond die minstens 50 jaar braak ligt). Het is en blijft wél een prachtig schouwspel! (de bloemen bedoel ik)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén