Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Natte voeten

Ondanks dat het gisteren regende dat het goot en we wel degelijk in de regen hebben gelopen, gaat de titel daar helemaal niet over.

Dat het personeel van de winkel waar we waren met drie bezig waren het water uit de inkomhal te weren en daarbij wel degelijk met hun voeten in het water stonden heeft ook niets te zien met bovenstaande titel.

Neen, we gingen in de bijhorende eetgelegenheid wat eten toen een man, die al te dicht bij me stond, door een bruuske beweging een toogrand aanstootte en daardoor zijn glas witte wijn gewoon in mijn linker schoen heeft gegoten.

Ik heb de hele weg naar huis de indruk gehad dat wijn langer nat blijft dan water.

Previous

Contact met de helpdesk

Next

De kat blijft in de boom

3 Comments

  1. Luc

    Ik denk dat ik beter achter u kan gaan staan voortaan.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén