Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De gezeten zinnen

“Stockverkoop bij De Markies”.

Zo stond het in de agenda. En daar waren we dan gisteren te vinden.

Door het pensioen komen we minder in de verleiding om boeken te kopen. En als ik dan mijn zinnen zet op eentje dat ik nog niet heb, moet ik er wel wat voor over hebben.

De laatste van Harlan Coben -die waar ik mijn zinnen had opgezet- vond ik er niet, maar die vond ik dan wel bij Fnac. De prijs bij Fnac is natuurlijk hoger dan waar ik ze normaal koop. Maar die zinnen zaten daar nog op en zodoende ruilde het boek van eigenaar.

Wat vond ik er wel? Wel Arnaldur Indriðason. Twee titels dan nog wel.

De dag had nog meer in petto. Een ander item op mijn verlanglijstje heb ik eindelijk in handen gehad, in een andere winkel weliswaar. Maar ik kocht het niet. Het was er 43€ duurder dan bij bolpuntcom. Eens thuis heeft Luc de bestelling onmiddellijk doorgegeven. Dat wordt dus nog vervolgd.

Al bij al hebben we nog zoveel geld niet opgedaan als gepland, want we waren nog zoekende maar dat blijft nog even wachtende. Op de terugweg zouden we ook nog eens voor een andere laptop gaan kijken.

Maar het werd al donker en mijn zinnen zaten niet meer bij laptops maar bij drie boeken om te lezen.

Previous

Amai mijn oren

Next

Een deftige jongen

7 Comments

 1. Arnaldur I. is mijn favoriete schrijver! Ik heb al zijn boeken en speur altijd naar de nieuwste van hem. Wat een schrijver! Geniet ervan!

  • ms

   Nog enkel de laatste moet ik hebben. Mogelijk is die nog niet vertaald in het Nederlands, maar in het Engels zag ik hem ook nog niet.

 2. Kakel

  Sfeervolle foto. Ik krijg meteen zin om het haardvuur op te stoken en een dik boek te pakken.
  De schrijver Arnaldur ken ik niet. Ik ben meteen bij Bol gaan kijken. Lijkt me een fantastische schrijver! Meteen het eerste deel opgeschreven en gereserveerd bij de bieb. Ben heel benieuwd.
  Lieve groet.

 3. D'Alfabetische Wanorde © 2010

  Ik ga dringend hier eerst eens moeten bijlezen, was wel even schrikken met de nieuwe huisstijl hoor, maar ’t mag er wezen! Veel liefs!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén