Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Jr. of Sr.

Het begon vorige week, ik zei het wel, ik zei: dit is het begin van een reeks. En ja, ze kwamen, het één na het ander.

Of we het volgende nu als serieuze domper of als dompertje moeten beschouwen weten we nog niet.

Vorige zaterdag reden we naar de Colruyt, we zongen mee met de CD in de auto. Eens geparkeerd wou Luc uitstappen en keek me ineens beteuterd aan. Hij zei: “zomaar afgebroken” en hij hield het handvat van de autodeur -binnenzijde- in zijn hand. Hij kon er niet meer uit, of na lang pogen wel, maar dan snijdt hij zich zo wat de vingers over aan die scherpe rand.

Of ik moet hem er uit laten of hij moet het raampje naar beneden laten om zo met de buitenhandgreep de deur te openen en uit te stappen.

Is het een grote? Of is het een kleine? Dat kunnen we pas weten als we de nodige informatie inwinnen.

We konden echter nog niets ondernemen, we waren van zondag tot woensdagavond laat weg en gisteren hebben we een tegenoffensief ingezet tegen de domper van woensdagavond laat.

Ik heb wel even een dealer van ons automerk in de buurt opgezocht en belde. Maar aangezien mijn innerlijke klok compleet van de kaart was na drie dagen werken belde ik natuurlijk tijdens de middagpauze. Straks opnieuw.

Previous

Niet zo fraai

Next

Julia wandelt mee

15 Comments

 1. Komt volgens mij weinig voor zo een breuk…

 2. Domper of dompertje: hangt van de grootte van de andere dompers af.

 3. ms

   1. De eerste is -volgens mij- een vorm van oplichting. We waren van energieleverancier veranderd in januari 2017. We betalen al veel. En vorige week krijgen we een afrekening waar we nog eens 700€ mogen opleggen en dat op drie maanden tijd?

   Ik heb al meer gezegd dat er iemand onze stroom jat. Ze lachen me uit. Maar men heeft het steeds over een modaal gezin en dat bedrag dat ze dan opgeven, betalen wij dubbel, met zijn tweetjes.

   Met de nieuwe maandelijkse voorschotten, zullen wij op het einde van het jaar 4.000€ aan elektriciteit betaald hebben.

   Sedert 2011 proberen wij hier een elektricien over de vloer te krijgen om die installatie te controleren. Het lukt ons niet.

   De eerste is dus puur geld.

   2. De autoklink zal zoveel niet kosten, maar het valt af te wachten hoeveel het wél zal zijn.
   3. Die van woensdagavond, daar wil ik het écht niet over hebben. Niet, niet, niet. Het gaat niet over geld, het is geen menselijk leed -zij het dan het mijne- maar ik verwijt het mezelf en leg de schuld bij de hoofdoorzaak.

   Er bestaat misschien een kans dat het misschien nog een beetje goed komt. Maar dat moeten we nog afwachten. Er zijn vier mogelijkheden.

  Het wordt een maand april die ons nog lang zal bijblijven. Er komen namelijk nog wat dingen bij te pas, waarover later meer.

 4. ik wens je alvast geen dompers of dompertjes meer toe voor deze maand, en ook niet voor de volgende maanden! ik wens je alleen maar goeds toe!

  • ms

   Momenteel zou dat dus écht wel de lotto winnen zijn, behalve dan voor dat van woensdagavond, alhoewel …

   • Wel ik hoop dat jij morgen de lotto wint! Ik ga er zelfs een kaarsje voor branden!!

    • ms

     Ik duim eerder voor een gunstige afloop van dat ander. Geld is toch maar geld. Te weinig is niet goed, maar te veel deugt -volgens mij- toch ook niet.

     Al zou de lotto van pas komen voor de jaren dat we nog elektriciteit nodig hebben.

 5. Zo’n breuk inderdaad nog nooit gezien. Wat een kracht heeft die man! 😉

 6. Kop op! De maand april is met rasse schreden vooruit aan ’t gaan. Bijna voorbij. Mei komt eraan, dan zingen alle vogeltjes weer. Ik duim voor jou!

  • ms

   Oh maar dat is al gerelativeerd hoor. Ik heb me bij het ergste neergelegd, nu kan het alleen nog goed nieuws zijn dat komt.

   En geld? Ach, slijk der aarde. Maar ik wil wel een camiongske van dat slijk in mijn tuin.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén