Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Julia wandelt mee

Vanessa echter niet.

Penelope, Giulia, Amélie of Ran ook niet want die moet ik opladen.

Ik houd het bij Julia, die spreekt Engels. Vanessa zou Duits spreken en de anderen respectievelijk Spaans, Italiaans, Frans en Japans.

Julia is de stem van mijn Runtastic. Ze meldt wanneer we een kilometer hebben afgelegd en ze zegt ook hoeveel tijd we er over deden in uren, minuten én seconden. Aan die tijd lappen wij onze laars stapschoenen. Het is voor ons plezier en niet tegen de tijd. We nemen dus echt wel de tijd om foto’s te nemen en/of te filmen

Soms kan het gebeuren dat Julia net begint te babbelen terwijl we andere wandelaars inhalen of kruisen. Die kijken een beetje raar op, aangezien noch Luc noch ik wat zeggen en de stem uit mijn zak komt.

Luc redt de situatie dan! Hij duwt zijn wijsvinger tegen zijn oor, buigt zijn hoofd een beetje alsof hij luistert en spreekt tegen zijn pols met geheimzinnig omfloerste stem. Hij zegt dan iets in de trant van: “bericht begrepen” of “Ok. Roger” of wat hem dan net te binnen schiet.

De mensen kijken dan al helemaal niet raar meer … neen, ze maken dat ze wegkomen.

Previous

Jr. of Sr.

Next

Jeugdige overmoed

6 Comments

 1. Van die Julia had ik nog nooit gehoord!

  • ms

   Ineens was ze daar.

   Toen ze echter eens in de knoop lag met zichzelf en om de 100m ging lopen vertellen hoe ver we waren heb ik haar tijdelijk de mond gesnoerd.

 2. Tegenwoordig kan ik je laatste bericht pas de dag nadien openen…

  • ms

   Bizar.

   Jouw berichten komen altijd te laat in de leeslijst te staan. Ze staan dan vermeld onder andere blogs, die ik al gelezen heb.

   Misschien dat ik toch maar eens de moeite ga doen om dat uit te zoeken.

 3. Dat kan dus een heel loopgezelschap worden.
  En dan ook nog internationaal.

  Zonnige groet,

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén