Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De retour

Zo het zit er op. Zoneke en Querida zijn terug thuis, wij ook.

Terwijl zij boven zee vlogen, brachten wij onze bagage naar huis. Eens ze boven Italië hingen repten wij ons richting luchthaven.

We maakten een kleine misrekening in de nodige tijd zodat we een uur parking meer mochten betalen omdat we twee minuten te laat aan de betaalautomaat kwamen. Al bij al was het niet zozeer een misrekening maar wel het feit dat het vliegtuig nogal ver van de terminal geparkeerd stond.

Het spijt me dat ik geen foto van op de luchthaven nam, maar ik vind het geen goed idee om foto’s van gevoelige plaatsen noch van personen in dienst op het blog te zetten. Deze is eerder ongevaarlijk.

Previous

Opdracht geslaagd

Next

Tja, introvert

3 Comments

  1. Te lange wandeling naar de terminal. Niet slim van de ontwerpers.

  2. elsjeveth

    Ahhhh zo’n vliegtuigje wie wil daar nu niet in. Lange, te lange wandelingen naar terminals. De ontwerpers van vliegvelden hebben enkel oog voor de commerciële effecten, zoals een extra euro of tig bij de parkeerautomaat…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén