Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Cum On Feel The Noize

Eindelijk is het binnenhuisveloke beneden geraakt. Die stond boven, maar boven gaan zitten fietsen, zag ik niet zo direct zitten. En er moest iets gebeuren. Het wandelen ligt ook weer zo goed als stil.

Ik toog met goeie moed aan … welja,aan het fietsen. Maar dat kan niet zonder muziek. Als ik buiten fiets heb ik geen muziek nodig, maar binnen is er geen wisselend landschap en zou het wel eens wat eentonig kunnen worden.

De CD-speler die ik vroeger op het bureau staan had kwam weer op de proppen -ik had die al bij de rommelmarktspullen gezet- en tot mijn ontzetting ging die toch verspringen zeker. Of Slade daar voor iets tussen zat weet ik niet. Gelukkig is de CD intact, dat heb ik gecheckt. Die CD-speler gaat niet meer richting rommelmarkt, dat wordt onmiddellijk containerpark.

De radio/CD die in de keuken staat werd erbij gehaald, al moet die wel terug. Luc kan namelijk ook niet koken zonder radio. Dat wil zeggen: uitkijken voor een andere.

Er komt echt wel heel wat kijken als je iets aan de conditie wil doen.

Previous

De transformatie

Next

Aan de lopende band

8 Comments

 1. Smeer je kuiten en laat je gaan!

 2. Elsjeveth

  Binnenhuisveloke … geweldig wat n mooi woord

 3. Zet de fiets in de keuken! Nog gezellig ook?

  • ms

   Dat was de oorspronkelijke bedoeling. Maar daarvoor moet er eerst nog een Leuvense stoof uit de weg. We zijn geleidelijk aan aan het ombouwen, nu het bureau niet meer hoeft.

   Maar ik zou niet gaan fietsen als Luc staat te koken. Die loopt weg. Ik zet namelijk die muziek erg luid, zo erg luid dat ik kan meezingen zonder dat het gehoord wordt.

   • Mijn man fietst in de winter met de tablet voor zijn neus. Niet op een binnenhuisveloke maar op zijn koersfiets op de rollen. Hij fietst tot de film uit is en zo zit zijn training van (gewoonlijk) zo’n 70 km erop …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén