Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Krëfel

Het bezoek had zichzelf uitgenodigd. We hadden er niets op tegen, daar niet van, maar de uitnodiging was niet van ons uitgegaan en was een gevolg van de bloemende bloesems in deze contreien die ze wel eens wilden zien en waarvoor ze dan maar beslisten dat ze er aan kwamen.

De stemming zat er direct goed in toen de eerste vraag luidde: “Hoe? Hebben jullie nog geen flatscreen?” Euh neen, waarom zouden we zolang onze TV het doet?

Nu de bloesems al in appelen en peren zijn veranderd, vraag ik me af waarom we geen flatscreen kochten in de aanloop naar het WK voetbal. Dan hadden we er nu ene gratis gehad.

Krëfel had dat namelijk beloofd: als de Duivels meer dan 15 keer zouden scoren zouden ze alle -in de aanloop naar het WK- aangekochte TV’s terugbetalen1. Al is gratis niet helemaal gratis en is terugbetalen niet helemaal terugbetalen. Gratis is een terugbetaling met tegoedbonnen voor aankopen bij Krëfel.

Wat we daar allemaal hadden kunnen voor aanschaffen dat we net zo min nodig hadden als een flatscreen TV … je moest eens weten!

En ja, Krëfel heeft het aan zijn been! Al hadden ze er zich blijkbaar voor verzekerd2.

1 Het Nieuwsblad
2 Het Laatste Nieuws

Previous

Allemaal boeken

Next

De vier tonnen

4 Comments

  1. Iedereen verliest… Krëfel een pak geld (of koopwaar) en de consument zijn voornemen om minder spullen in huis te halen…

  2. ms

    Krëfel dus niet, aangezien ze verzekerd zijn.

    Maar ik zou niet weten wat kopen met aankoopbonnen met de waarde van een TV.

  3. Zulke aankoopbonnen interesseren me niet. Geen idee wat ik er mee zou kopen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén