Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tot einde huurcontract

We waren een beetje te vroeg voor onze afspraak in de Stadsfeestzaal en liepen dus maar een eindeke de Meir op. Nu niet dat je daar veel speciaals ziet. Ik ben al geen liefhebber van het winkelen om het winkelen en eerlijk gezegd vind je dezelfde ketens overal terug.

Maar we hadden een aha-moment. De kerstwinkel die te vroeg was, was er nu ook nog maar dan met 50% korting. En hoewel kerst voorbij is liepen we er eens binnen. Ik hernam de foto’s die ik in oktober nam en die ik toen, nogal abuiselijk, had gewist.

Ik ben die nu efkes gaan aanvullen.

Zoals Luc zei: “Sinterklaas is nog niet gepasseerd en we lopen al in een kerstwinkel”, grapje dat we even moesten uitleggen aan het winkelmeisje.

Previous

Komende van de parking

Next

Film gezocht

7 Comments

 1. Mijn kerstindigestie is nog niet over. Ik zou zo’n winkel nu niet kunnen binnengaan, laat staan er iets kopen…

  • ms

   Een kerstindigestie heb ik niet en -gelukkig maar- dit jaar ook geen kerstmelancholie.

   We liepen er binnen en kochten er wel iets (kleins).

 2. elsje

  De Stadsfeestzaal en feestje op zich om doorheen te wandelen. En och dan is de extra solden van de kerstmeuk een fotootje waard 🙂

 3. Vroeger kocht ik wel eens wat na die feesttijden, voordelige kerststukjes. Maar met de jaren veranderde die mode zo vlug dat het meteen ouderwets is.
  En nu heb ik er geen behoefte meer aan.

  • ms

   Ik kocht wat kerstspullen in de Kringwinkel, knutselde daar wat mee tot het naar mijn zin was. Zo had ik een mini kerstboompje voor in de eetplaats en een mini rond boompje voor op de trapbaluster.

   Het enige wat we niet hadden waren korte snoeren lichtjes. En in dat boompje zaten vijf lichtjes -ocharm- en nu hebben we een snoer met 20 lichtjes bijgekocht voor 1.17€. Misschien zijn 20 er wel te veel, maar dat zien we volgend jaar dan wel.

 4. Voorlopig niets meer over kerst hier. Wachten tot begin december en dan zie ik wel.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén