Samenscholingen van vier mensen en drie karren in de gangen van de GB zouden verboden moeten worden.

Ofwel moeten die GB’s een taterhoekje voorzien, maar als je enkel wil winkelen en niet door kan omwille van de ganse goegemeente die moet bijpraten dan neemt het heel veel tijd om een heel klein beetje te winkelen, vooral als dan handige Harry nog aan de kassa staat. Die vult het GB zakske op zijn gemakske. Eén komkommer, nog één komkommer, een knoop in het zakske en dan nog een strikske en dan moest hij wel efkes betalen en dan moest hij al die zakskes nog samenrapen.

En mske kreeg een vapeurke want ze had haar regenjas aan en het was daar snikheet en dan wist Slow zijn portemonneeke met zijn kleingeld niet zo direct zitten.

Op zo een moment is winkelen niet echt mskes favoriete bezigheid.